Saturday, April 2, 2011

what a busy weekend!

gila busy minggu ni + penat..uha,, minggu ni aku g karnival pengajian tinggi kat the mines, gila ramai..aha, and aku jumpa awek cun gilak arh,, pkai heels and bju jarang lagi! huyo! seksi beb..tak payah pakai baju lah kak! and masa dalam train mase pergi memang aku sakit hati gila ! ada seorang couple ni au, awek die bdan die lebih kurang aku, pakwe die handsome lah jugak, aku tak tahu apa masalah dia, mase die bermanje2 dengan pakwe die, die nak pandang2 aku? hai kak, orang lain pun ada pakwe gak! terus aku menjeling dan memandang arah lain..hehe, then bila dah pandang arah lain lak,ada lak seorang perempuan ni nak pandang2 aku kerek2, eii, gila sakit hati naik train hari ni!!! and hari ni aku makan my fav food!! sushi!!! gila sedap, senyum lebar aku masa makan hehe...risk? perut aku gila saket! haha..
esok aku ada kursus bussiness + study,,bayar rm70 transport disediakan..aku join je..huhu
hari isnin aku teman kakak aku g tampin memang serius penat minggu ni yo,..tu yang aku update upu malam ni..aku g karnival banyak tutor yang aku dapat, ingat tutor blog je ade? study pun ader gak..hehe..ada akak tu suggest aku ambil aeronautik engineering kat UTM, insyallah dapat kot..amiin..doakan saya ye..
and aku apply gak perakaunan, aku ni suka duit, so aku mestilah minat bussiness kan? ada duit, aku boleh buat everything! muahh..hehe..
ENDS. nak blogwalking and tutor..

No comments: