Saturday, June 11, 2011

Kenangan Dulu Dulu..

Hwang Tae Kyung, Go Mi Nam, Jeremy,

Salam.Hari ini Dyh nak kongsi cerita.Kongsi cerita dulu dulu.Kenangan ketika Dyh tingkatan 5.Korang pernah tengok Kpop Hitz? Tuh program music kat Astro 705 yang hanya memaparkan mv idol Korea yang hot hot.Nyam Nyam.Hehehe..Dyh bukan nak cerita pasal kehotan diaorang ukeyh.Walaupun ada yang tak hot, diorang still berusaha menghotkan diri diorang.:)
Masa Dyh form 5, Dyh terlampau obses dengan Kpop! Aww,, masa form 5 Dyh suka 2PM! * do you feel my heartbeat..heartbeat ..heartbeat ...lala*So, memang gila dengan si hot Taecyeon dan Jaebeom!! They got chocolate bars with some cracking funny jokes!
Tadi Dyh tengok Kpop Hitz, dah lama tak tengok * boring lagu yang sama je hari hari.*, so Dyh pun tengok hari ini, sesi pukul 10mlm.Masa Dyh buka, tibetibe lagu OST You're Beautiful, lagu As Ever nyanyian FT Island tengah main.Sebenarnya tahun lepas Dyh memang minat dengan drama You're Beautiful nih.Taww tak apa kenangan yang paling Dayah ingat? Dayah tonton drama nih daripada pukul 11mlm sehingga esok pagi pukul 6pagi then terus pergi sekolah! Can u imagine? How tired am i? Then, memang Dyh rasa gila letih and memang taksub denagn drama tu lah! wa cakap lu! Bila balek sekolah jeh, lepas solat makan semua terus continue tengok episod yang tak habis lagi! Daripada pukul 4ptg sampai 11mlm! Wowww! Memang rekodlah masa tuh! Rasa bangga pun ada jugak! Haha..memang masa kat sekolah tuh teringat kan Shin Woo * Yonghwa : leader CN BLUE* jeh.Sobs sobs.
Dan apa yang Dayah ingat sangat ialah masa Dayah suka drama nih Dayah minat dengan seorang budak nih.So bila tengok drama ni atau dengar OST lagu nih, kenangan tak tidur malam dan kenangan bersama budak itu bermain main di ingatan ku ini.hai, i miss that moment.
Selalunya lagu yang mengingatkan Dyh dengan kenangan ni ialah lagu Without Words nyanyian Park Shin Hye dan  Geun Suk.Dia ada dua version..Dyh ingat lagi scene yang Dyh suka sangat! Dyh repeat scene tu over and over again! Ep 13 atau 14 last scene! Kalau tak silaplah, masa tuh Uee si jahat tuh ugut Mi Nam *Park Shin Hye* suh die bagitaww semua orang identiti dye! Hish, jahat jahat! Masa tu Te Kyung *Geun Seuk* cari Mi Nam, Tae Kyung tu dah lah rabun malam, so memang lah dia tak nampak! Then masa lampu dibuka balik, tibatiba, Yonghwa puluk Mi Nam, dan cakap "This is my girlfriend i can't talk before!".Director drama ni taw tau nak timbulkan suspen.Tibetibe ep tu habis dengan wajah Yonghwa yang suci digandingkan dengan wajah Te Kyung yang marah dan dingin!

Tibe tibe rasa nak tengok lagi.Sobs Sobs.

2 comments:

[sutera kasih] said...

kalo dh minat giler kan, mmg xdijangka apa yg kita baut hehe sy pun penah time zmn stdy, tgk princess hour dr tghmlm smpai pagi, lps tu trus pg exam haha..

Kaori Hidayah ♥ said...

@[sutera kasih] hehe taw tak pe.huhu