Thursday, June 9, 2011

Running Man! Hilarious show!

Salam.Hari ni Dayah nak cerita sikit pasal a hilarious show! Korang minat Hallyu Waves? So, klik! and baca apa yang Dayah nak kongsi. *memaksa ke? No lah.*

bukan ini simbol nyer! ahh, silapp.:)


First, nak cakap kenapa Dayah minat variety show Korea? Memang style diorang untuk tidak cover cun! Dayah tak cakap Malaysia cover cun, cuma Dayah nak kongsi minat dengan awakawaks.And diorang memang mementingkan kekelakaran, ukeyh? Selagi diorang buat lawak, ada orang gelak, kira selamat lah, adalah air time! And diorang ni sangat mementingkan airtime, takut kena edit and so on.

ni baru betul!

Running Man, show ni gila kelakar! *semua show korea kelakar.*.Well, korang memang kena tengok, and Dayah paling suka bahagian hide and seek! And masa DBSK, hide and seek paling smart! Sure, u have to watch this, witches! hehe,

suggestion untuk first viewer : Tengok Ep DBSK and SNSD! So, Dayah suggest, siapa yang rasa nak mengelakkan diri mereka, tontonilah Running Man!

all pictures credits to ms Google yang baik hati.:)

No comments: