Wednesday, July 6, 2011

Alhamdulillah.Jadik jugak!


Seronoknya! Akhirnya jadi jugak youtube player aku.Lagu lembuut jer.Anda boleh pause jika tak suuka.Lagipun Dyh suka sangat lagu Di Saat Aku Mencintaimu * Dadali.*Lagu tuh Dyh tujukan kepada mr T yang Dyh admire.:) 
Dyh nak blog Dyh simple tapi cantek selain ada penulisan yang baik.Tak naklah selekeh selekeh kan? Kalau nak orang singgah, kenalah cantekkan rumah anda kan? Hehe..
Ada juga respon tuk asking post tuh.Thanks to Sys Srikandi Cinta.Insyaallah kalau Dyh dah bersedia untuk buat tuto, i'll do it.Hehe..
So, okey takk blog Dyh? Tadi Dyh baru search pasal buat header guna photoshop.Tapi kalau namanya dalam fasa merangkak, so tak cantiklah jawabnye kann? hehe..Tak pe i'll try it anyway.
malam dah laruutt..nak tito.:)

No comments: