Saturday, July 9, 2011

Blog adalah dunia akuu.

always love this kind of movie.
Dyh : Aku
Salam.Hari ni Dyh pilih tajuuk ni sebab nak showing my interest to peoples who keeps condemning me.Well, setiap orang ada minat masing masing kan? 
Ada orang suke berfacebook, tapi saya tak suka.Ada orang suka bertwitter, well for me, twitter is for public figures.Tapi saya suka blog, awak tak suka? Mungkin awak tak suka menaip.Bagi saya dunia saya adalah blog.Kenapa saya tak suka facebook? I hate chatting! Kenapa saya suka blog? Saya suka surfing * blogwalking *
itu minat saya buat masa sekarang.Saya tak suuka fb sebab saya tak boleh cantekkan page saya.Plain jer.Boring taww.Macam mana kita nak expresskan diri kita? Uh? 
Dulu masa Dyh ada myspace, memang Dyh cantekkan page Dyh betul betul.Cz Dyh suke cantekkan page Dyh keyh.Thats y Dyh tak pernah jemuu edit blog cikai Dyh nih.Kalau boleh Dyh nak cantekkan blog di samping mempunyai pengisian yang baik.Tak naklah, tulisan jer best tapi blog, plain! Boring Boring..
Kakak Dyh tak habis habis cakap " Asyik blog jer." Well, itu minat Dyh.Dyh memang suka blogging.Dr zaman myspace lagi.So setiap orang ada minat masing masing.Sebab tu bila online fb, i always put offline mode.Dyh tak sukka chatting! Seriously to death keyh.Skype, YM mana Dyh aktif.What i active in this period of time is blogging!

No comments: