HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Thursday, July 7, 2011

Blog selerak tak bestlah.:(

Salam.Banyak entry lak hari ni.Hehe.Hari ni Dyh banyak blogwalking.Jumpa banyak blogger yang ada blog kiut miut dan cantek cantek..untunglah jumpa tutorial best.:)

Tapi masa blogwalking tadi, tibe tibe jumpa sesetengah blog yang agak berselerak dan banyak widget! mak aih!Sebab apa taw Dyh cakap macam tuh? Blog dia terlampau banyak floating objek, kiri kanan atas bawah.Selerak sayang.Lepas tuh, player die tak de pause.Angin takk? Sikit jer angin sebab Dyh rasa die newbie macam Dyh.

Dah lah banyak floating objek.Die punya shoutbox tak kemasss.Bila buka, die punya shoutbox yang besar tu yang siap ada frame tuh, frame tu lak fixed so, bila ke bawah cam tuh jugak kan? Then button close shoutbox takde..Aduuh sedih tull.Dyh baru nak baca entry entry die, tapi bila cam tuh, pangkah teruslah.:(.maaf adek.

Dyh tak cakap Dyh baguss.Tapi kebanyakan blogger tak suka kan macam tuh? Dyh pun tak suka, sebab nampak sangat tak tersusun.:(

just sharing.

3 comments:

kim's yaya said...

yeah ! tak boleh tgk blog brselerak . skt mate. ape yg cntk nan widget ehh

[sutera kasih] said...

try la drop komen kt blog tu, mgkin dia xperasan blog dia camtu :)

miss Sushi ♥♥ said...

@[sutera kasih] hehe, da lpe da blog siap yang macam tuh..hehe