Saturday, July 9, 2011

Busy sangat mengedit blog!

beautiful goddess.

Salam.Hari ni hari last Dyh di rumah sebelum balik asrama sok! Hai sedihnyer.Sekejap jer dah hari Sabtu.Running Men tak habis tengok lagi, sibuk berblogging.Kalau semalam Dyh post entry banyak lah gak kan, hari ni, ini adalah 1st entry keyh? Sebab sibuk mencantekkan blog buruk Dyh yang tidak secantik blog korang tuhhh..
Blog korang cantek meyh.:)
So, lepas Dyh puas hati dengan design blog Dyh, baru Dyh boleh balik asrama dengan tenang, kalau takk asyik teringat jer blog.."alamak aku lupa tukar warna highlight la" and so on..i'm a detailed person keyh.:)
Well, the, ily, followers.:)
Who can be my 100th lucky followers?

No comments: