Friday, July 29, 2011

Eish, aku tak cukup kuat.:'(


Asal lak tibe tibe cerita kuat tak kuat nih? Entahlah tiba tiba aku takuut.Aku takuut apa apa yang pernah aku tulis menyakitkan hati orang lain.Ehm, entahlah.Luahan hatiku untuk para wanita..
Aku nak cantek, tak taw nak buat macam mana ..hehe, kalau tak cantik tak cantik gak kan? Tadi masa aku search search, aku jumpalah web ni, web pasal terapi kecantikan, cam okey jer.Nak try..korang nak, SINI.rasa rasa macam guna Spa Q lak kalau wat terapi bagai nih hehe...Nanti aku nak try.Insya-Allah.
weyh, ada konsertlah minggu ni! Rugi lah sape tak pergi...konsert ni cam best jer...macam nak g lak.aku dahlah tak pernah g konsert.Mesti gempakkan? hai, saya nak pergi XplayOpera.Ada Projek Pistol yang nyanyi lagu puji perempuan.kembang kempis hidung i.muahh..hehe.Nak g takk? klik SINI.
Perghh, baik betuul Hotlink sekarang.Aku baru try tadii...Gila ah, tuk korang yang rajin sangat bermesej mesej pepagi nih, lepas tuh habis, hah, buat macam aku, pergi jer SINI.Senang siot!
aku suka share benda benda nih dengan korang.Selain aku dapat duit, korang pun boleh join dan sama sama menggunakannya.:)

No comments: