Friday, July 22, 2011

Happy Birthday Nurul Hidayah Abdul Rashid.



Happy Birthday Cik Nurul Hidayah.Happy Birthday Cik Nurul Hidayah.

Gembiranya akhirnya saya dah cukup umur untuk kahwin eh eh silap, untuk melakukan perkara yang layak dan bebas seperti burung yang kepatahan sayap.
Thanks a lot kepada yang post comment kat wall aku awal awal pagi ni.Moga awak dimurahkan rezeki yer.
Oleh kerana ini birthday saya, saya rasa macam nak post pasal my wishes lakk..
Kut kut ada yang sudi memberi haha..angan angan tOL lah! Apa pun saya sangat gembira sebab saya dah dewasa okeyh!Tibe tibe rasa nak berpakwe lak.Kui Kui.

2 comments:

Asha said...

hepi birthday! =) may Allah bless u always.

miss Sushi ♥♥ said...

@Asha
tnx cutie.:)