Friday, July 22, 2011

Kekecewaan itu utama.Kecantikan itu utama.Segalanya utama.Seksi itu utama.
Tadi masa kat sekolah, kawan saya chinese ada tanya, 
Fly : "hidayah, orang melayu pegang pegang boleh ke?"
Lullu Baby : "Ehm, tak boleh lah Fly."
Fly : "Tapi kenapa saya nampak ramai orang pegang pegang?"
Lullu Baby : "Entahlah, tak taww hukum agam kutt.."
So, kalau ada orang tanya macam tu kat korang, apa korang akan jawab? Orang itu bukan islam? Or tak taww hukum agama? Saya sendiri terkaku.Macam mana nak jawab? Macam mana nak bagi jawapan yang betul then jaga nama baik agama Islam dan kaum Melayu? Urghh..akuu tak taww..

Tadi masa kat sekolah,  ingat tak entry tentang lelaki nak perempuan cantik jer? Tak ingat or tak baca? Hehe, klik siniii...Tak apa.:'(.Tadi masa borak borak dengan kawan  kan kan? Tibe kawan lelaki ni tanya dengan kawan perempuan,
"eh, sepupu ko tu darjah enam kann?
"aah."
erhh lupe dialog lakk .hehe
aku pun cakap,
"hai, budak darjah enam pun ko nakk?"
"cun siot!"
wahhh, so memang terbuktilah kan kan?
sad but never cry.

No comments: