Saturday, July 30, 2011

Perlu ke credit creditot tuhh?


Assalammualaikum wahai kawan kawan.:)
hello hai.Hehe,, hari ni nak cerita sikit sebab since semalam sibuk edit gambar hidden shoutbox tuk korang yang nakk.Hehe, actually tak ada sape pun mintak, just buat tuk suka suka.:)
Semalam sambil sambil edit pic, aku blogwalking gakkk sambil promote blog berhabuk niihh, aku terjumpa satu blogger yang marah sebab ada orang tak kreditkan dy? Penting ker benda tuh? Code, ko korek dari google, lepas tu nak claim thats yours? ehmm...macam tak best kannn?
korang jer cari code tuh, and sebarkan.Lepas tuh korang ajar.Entahlah apa yang aku cakap pun tak taw dah sekarang cuma aku nak cakap, code code tuh korang cari, bukan korang buat, macam aku gak.Aku cari code tuh, lepas tuh aku gtaw korang in case kalau korang nak taw kan kan?
aku tak harap credit sebab tu bukan aku punya, aku tak spent berjam jama semata semata nak buatkan code tuk korang.Kalau aku minta credit pun, aku minta untuk gambar hidden shoutbox * for this time being *, sebab gambar tuh aku buat sendiri, bukan buat sendiri, aku download pic lepas tuh aku edit.So the editing, credit kat aku by commenting it.Tak payah nak popularkan aku kat blog korang.hehe, adios sayang.:)

No comments: