Sunday, July 31, 2011

Sana Sini pasal Khairul Fahmi!

sana sini pasal Khairul Fahmi! Siapa tuuuh? Tak kenal Tak kenal Tak kenal.Korang tak kenal ? meh sini aku lepuk.Ko tak kenal, Malaysia ke takk ni? Khairul Fahmi kan penjaga gol Harimau Malaya.Die hebat, tangkas dan pantas.Seperti Safee Sali juga! yeayy..
Tapi aku bukan nak cerita pasal kehebatan die, ketangkasan die and whatever dy.Aku nak cerita pasal sikap kita yang suka kopi pasta artikel dari portal akhbar tentang dy.Buat apa wei? Cuba cakap sikit..he is not even an artist.Why you even bother so much? Biarlah die nak putus tunang ke ape ke, suka hati dielah.Bukan apa, aku tengok dekat banyak sangat orang post pasal dy.Kasihan dy dan keluarganya.Dahlah baru dimalukan oleh blogger yang tidak bertanggungjawab, sekarang korang pun jadi blogger lain yang tak bertanggungjawab.We're not asshole keyh.

1 comment:

Anonymous said...

reported the majority of people payback the personal loans in timely manner not to mention without the need of effects
A number one arrears charity can expect how many many people checking out him or her intended for guide finished pay day loan money owed in order to two times that. credit card debt a good cause shows close to have used the actual short-term, big benefit lending products this year. The actual a good cause suggests 3 years in the past the number of shoppers with them was basically simple.
strona główna
pożyczki prywatne
kredyt chwilówka białystok
kredyt na dowód przez internet
kredyt chwilówka zielona góra

http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl
http://szybkapozyczka24.info.pl