Friday, July 8, 2011

Tips untuk Orang Macam Saya.

Assalammualaikum.Hari ni Dyh nak sharing sikit dengan wanita seperti saya.
Saya adalahh : 
kanak kanak terlebih lemak. * pfft *, but i'm tall.So kegemukan saya tidak begitu jelas, but in school uniform, its seriously like i'm 100++ kg.Well i'm not keyh! i'm just overweight.But now i'm trying loose some weight.:)
Untuk wanita seperti saya, boleh jer nak nampak kecik sikit dr saiz kiter.Sebab Dyh cakap macam tuh cz Dyh da try in many way to keep like this.

1st pic : Biasa biasa jer
Ist pic : style Dyh, kalau bawah ketat, atas mesti longgar taw.Ingat, badan kalau besar atas bawah ketat mak aih buruk! Tapi kalau atas ketat pun tak lawa jugak sebab Dyh da test, last last kita yang tak selesa sebab orang tengook macam kita tak sedar diri.Dyh suka pilih warna hitam sebab boleh sorok lapisan di perut  kiter.:)

2nd pic : dalam kerajinan.
2nd pic : ini dressing sikit cz nak kuar jalan jalan lah katakan huhu, korang agak agak berat Dyh berapa? Dyh punya berat antara 80 - 85 kg.Wahh exclusive info nih.Tapi takpe, demi tuk sharing, i can.kadang kadang bile Dyh buat kombinasi atas longgar bawah ketat, peoples can't even know my estimate weight.hehe, lets do magic tricks.

3rd pic : dalam kemalasan.
3rd pic : ni Dyh memang malas nak pakai jeans.Rimas deh ketat ketat nih, so Dyh pakai cenggini jer.Ehm, now you know how exactly i am kan?

Sekarang korang nampakkan berbeza antara tiga gambar nih? Selain buat magic tricks nih, korang leh gak try makan pil Pati Halia yang akan meningkatkan metabolisma badan korang.So insyaallah akan turun.
Okeyh.ends of tips.

No comments: