Friday, August 5, 2011

Aku perlu bagitahu korang terlebih dahulu.



salam.yeayy nak mory lagi.nak kasi dashboard korang meletup.Haha..Ukeyh, entry ni personal+blog.Aku akan add kan url ni to about me pages.Sebab korang harus taw.Wajib neyh.
follow mengfollow things.
yes, aku respond to follow back.Maksudnya aku akan follow blogger yang suruh aku follow by drop at shoutbox atau fb.Kalau korang follow aku tapi ada niat suruh aku follow back, tapi tak tinggalkan comment, aku anggap korang follow aku tanpa suh aku follow back.Then aku bersyukur.
Aku follow blog yang..
Aku follow blog yang menarik, ada tutorial, ada penulisan yang baik.Kalau blog yang sekadar copy paste artikel, harap maaf aku takkan follow.Sebab aku tak suka.Aku nak dengar story yang fresh, daro otak korang bukan dari wartawan.:'(
Blogging habits.
Aku suka like entry.Kalau aku baik aku comment.:)

No comments: