HOME . FEEDBACK / TESTIMONI CLIENT . UPAH ASSIGNMENT . TUTORIAL .


DOING ASSIGNMENT IS MY PASSION , MY INTEREST . YES ALSO FOR MONEY , BUT 80% IS BECAUSE OF PASSION AND I NAK BANTU ORANG :) Believe it or not , saya suka sangat buat assignment . - 10TH JUNE 2018

Friday, August 12, 2011


assalammualaikum.Yeayy, at last saya boleh update blog berhabuk.Amiin, traffics maintain and follower gain.Thanks all.
Minggu ni aku rasa down sangat.First, exam aku vavi.Macam dah nampka bayang bayang f tuh.Kejap eh f, nanti aku datang.Siyes, minggu ni sangat tiring.Lagi lagi BM dengan Eko, macam nak ke longkang dah aku rasa.BM tuh aku tak dapat nak buat sebab aku amek BM tak ikhlas, hehe.Eko lak, haih, dua hari bai.Different paper! Sengal or takk? memang down! 
pengajian am okey lagi, ye ye aku baca masa malam ahad tuh.Alhamdulillah boleh buat yela objektif jer, sape pun boleh kan kan? lepas tuh muet, alhamdulillah.Aku ni memang minat bi, so markah aku biasa biasa jer lah.Takdelah tinggi melangit en.Lepas tu musim hujan dalam hati muncul.Bila subjek pp muncul.Haih naseb bek esei panjang jer tak dapat buat.Yang lain lain cantek! hehehe, hujan makin lebat! Bila BM dan ekonomi muncul secara diam diam.Eui, naseb baik aku duk asrama kalau tak aku absent punyer! aku ni dahlah queen in absent masa kat klia dulu.hehe, syiok!
eii, aku dah official jadi pengawas! yeyy, ada jawatan lagi taww.:).
smile sampai ke telinga.
dear, malam kang aku update.
p/s : jumpa blog baru yang  best.Nanti aku post pasal dy eh.(:

No comments: