Friday, August 5, 2011

saya sangat sedih.

baca harian metro takk hari ni? Astaghfirullahalazim.kejamnya ibu yang melakukan zina tuh.Rasa nak menangis tai tak.Kesian sangat dengan baby tuh.Sampai tercabut kepala dy.Kenapa awak sangat kejam? Tolonglah hentikan pembuangan bayi!
berapa juta dosa korang nak buatt?!!!!!!
zina, caci maki janin tu sebab muncul, caci maki lelaki jahanam sebab tak nak bertanggungjawab, sumpah seranah sepanjang 9bulan10hari, kemudian deliver then buang! 

cbe bayangkan baby secute nih keluar dr perut korang? sanggup korang buang?!

Ya Allah, teruknya korang! Tolonglah ketepikan maruah korang yang dah hilang dengan lahirkan baby tu dengan cara yang baik.
Yang salah korang bukan baby tuh!
yang aku kecewa sesangat, kenapa kebanyakan pesalah ni ISLAM? 
u r so cruel! So Much!

hentikan buang anak!!!!!!      
tak sanggup nak upload gambar yang menyayat hati.

No comments: