Friday, August 5, 2011

well, lelaki tetap lelaki.Sampai mati pun tetap lelaki.



yes.nak confess.nak cakap lelaki tetap lelaki.sampai mati pun kau tetap lelaki.Tiba tiba rasa bengang lakk kan? Ukeyh, kalau tak terasa jangan terasa.Kalau terasa, sorry.Sakit hati tak wahai lelaki? Sakit hati kann? yes, aku pun sakit hati gak.Sakit hati dengan sesetengah lelaki yang budget macam hot, tapi takk.Nak awek cun, tapi tak sedar diri.
Ui, jantan.Sedar sikitlah.
eii, sakitnya hati akuuuu.
aku baca satu blog ni taddii, ukeyh die ad tulis pasal wanita yang dia suka then dy tulis muka macam sampah the strike kan? well, i know your true intention.Okay fine.Tapi perlu ke kau tulis macam tu? Blog ko tu ramai pembaca, perlu ke anda menulis sedemekian rupa? Yes, aku sakit hati tapi aku tak terasa.
okeylah.malas nak taip lagi.

♥ Jika SENDIRI jangan merasa sepi. Ada Allah yang MENGAWASI
♥ Jika SEDIH jangan pendam dalam hati. Ada Allah tempat BERBAGI

♥ Jika MARAH, jaga fikiran & hati. Ada Allah tempat MENENANGKAN DIRI
♥ Jika SUSAH jangan merasa pilu. Ada Allah tempat MENGADU

♥ Jika GAGAL jangan berputus asa. Ada Allah tempat MEMINTA
♥ Jika BAHAGIA jangan menjadi lupa. Ada Allah tempat MEMUJA

★❤★ INGAT ADA ALLAH DI SETIAP WAKTU KITA ★❤★

Allah doesn't have a Blackberry or an iPhone , but He's my favourite contact. He doesn't have Facebook , but He's my best friend. He doesn't have Twitter , but I follow Him and He doesn't have internet , but I'm connected to Him. Copy and paste this as your status if you think Allah is Great. ♥

No comments: