Friday, September 2, 2011

bile sayang, sayang sangat, berbee berbabi bila da tak suka.haih

 

weyh korang tengah buat apa? Gila kurang ajar aku kan? Greets dengan gaya cenggini? Ukeyhlah nak bagi greets baikbaik.
assalammualaikum kawankawan.Sedang kapain? Ups, terikut Leethalicious lak.Sorry dong.
Pernah couple? Aku pernah.Tapi couple atas angin jer.Taw tak couple atas angin tu ape? Bukan flying dekat moon keyh. 
Actually aku sorang jer pun panggil couple atas angin, huhu, couple atas angin nih bagi aku ialah couple tak kenal muka rupa , maksudnya couple dari jauhlah senang kann?
Aku tak pernah couple tapii aku selalu tengok orang couple.Kawankawan aku kan semuanya hottt.Haha, korang perasan takk orang couple nih kalau sayang, wah berbee bersayang berabang abang, tapi bile clash tak tawlah kenapa perasaan bencin itu timbul secara dikitdikit.Perasan takk? Baik korang perasan sebelum aku tembak korang.
Aku tak adalah nak condemn dengan orang kaple nih, dan tak adalah maknanya aku dengki kann? Mesti itu yang korang fikirkan? haih, short minded. 
Kenapa yer manusia sekarang? Bila clash automatik perasaan sayang tuh dah takde.Padahal masa sayang menyayang gilalah, kesana kesini berkepit, tapi bila clash melayang.Senangnya perasaan sayang tu pada korang.Macam takde effect bila kita clash ken? ye, aku taw korang nak tunjuk korang tu kuat.Tak nak dianggap lemah.tapi ape ke hal kalau within a week you a new bf/gf? Serius aku tak taw hati apa ko ada?
entry ni aku tulis sebab ada seseorang sekitar aku baru lepas clash and awek * nampak sangat orang sekitar aku tuh lelaki * dy dah ada pakwe lain.Sayang menyayang kat fb, melayang layang bile clash.urgh!



No comments: