Thursday, September 15, 2011

Weyh, aku takk hadap lah nak kawan dengan ko.

 

saiz top yang gedabak untuk kepuasan korang yang minat norr dengan kpop.Seorang minat semua nak minat.Dah tu over lakk tuh.Cam depa balak korang lak ken? Hai tak pe.Balak aku pun sepupu sepapat korang jugak.tak kenal ke ? Ala Dongwoonn. #ahak, i perasan.
ukeyh apakah moral aku taip entry entah hape hape pada pandangan korang.Oleh kerana sekarang ni adalah waktu malam yang indah aku nak cerita dengan korang my life.yey, personal.nak tak nak baca, belakang kira.
kekuatan aku untuk terus tabah dah hilang.Makin lama makin suram bila hidup aku makin sunyi.Serius aku teringin nak disayangi dan menyayangi.Huhu, lonely betul aku ni kann? Sila gelak.Tak kesahlah.Blog tempat aku meluah perasaan, mencurah kata, membudget retis, kalau kau suruh aku pilih antara fb dan blog, aku akan pilih blog.Dunia aku ken? Bukan dunia kau pun.
its hurt to someone you like never look at you and keep ignoring you.
how bad is that? Aku tak cantek.Aku sedar.Aku tak cun.Lagilah aku sedar.Aku tak perlukan sesiapa tuk sedarkan aku.Aku boleh sedar sendiri.Kadang kadang kan aku pelik terhadap lelaki lelaki yang tak berapa nak handsome kat dunia ni, lelaki handsome pun takdelah prejudis kat aku, ko nak prejudis kat aku lakk.Weyh, aku takk hadap lah nak kawan dengan ko.Sampai mati pun aku tak ingin #berasapotakakubilafikir.
itulah lelaki.Hish, weyh aku nak gitar.Ada orang nak bagi takk? At least bagi aku belajar boleh takk? Weh aku memang teringin sangat nak belajar.Tengoklah one day aku pun akan jadi macam Najwa Latiff.Tapi bukan nak popular, sila nyanyi lagu Never Say Never keyh.Aku teringin nak ubah lagu yang aku suka jadi versi akustik.Aku ni suka sangat akustik taw taw.Bila tengok orang petik gitar, rasa macam na jatuh cinta masa tuh jugak! 
aku nak angin sekejep jerh.Kakak aku yang tersayang dah delete semua fonts aku! Weyh aku mau bikin header baru nih! Ades! gedebek atas otak aku nih.
ukeyh selesai dw fonts balek.Ukeyh nak buat free header.Any idea? Oleh kerana its a free header, so jangan expect much keyh.Aku malas nak letak letak gambar nih.
Muahh

No comments: