Monday, October 24, 2011

aku nak pakai shawl tapi sumpah tak retiii! weyh tolong!

nme kitew meowmeow.
Comel takk kucing akuu? Aku yang bawak die balek, tapi ayah aku yang manjakan dye.Haha..
Lain tajuk lain cerita.Waklu! Haha.Back to the title.
Semalam aku pergi Alamanda * di Alamanda Putrajaya lalala *, nyanyi kejep hiks.Kan banyak booth tecit tecut kat situ, so aku pun menyinggah bersama bala bala tenteraku.haha.niat di hati ingin menyarungkan shawl di kepala nih, tapi apabila dicuba cuba jadi cenggini.sad...




memang nampak tak jadi kann? macam hampeh wa cakap luu! rasa nak bunuh diri masa tu jugaakk! Even Nisa Kay buat senang, but for me its so hard to deal with.Then kakak aku pun kata, takokay, takokay.So give up.
Kakak aku cakap cube try gune cotton selendang yang i'm gorgeous.I'm gorgeous u.haha.So inilah jadinya.Macam ape je kann?

aku kalau mebudget comel memang sukelah weii
so ape yang terjadi? LANGSUNG TAK MENJADI WEYH! tension aku weyhhh.Tak sukeee.:'(
Lepas tuh aku googling lah lagi, then terjumpa 1 related vid.So aku pun bukak, niat untuk mencuba shawl membuak didalam hati.Haha..Inilah yang terjadiii..



siyes rasa nak menangis.susah gile nak outter shawl nih..
hai dayah oi, pakai shawl pun nak tulis entry berjela gakk ke?
mesti itu yang korang fikirkann? sedarlah aku ni spe..haha, touching mood.sebab kenapa aku tulis entry berjela pasal shawl je adalah boleh takk korang yang terror pakai shawl, ajar aku macam mana nakk pakai? klu belajar dr vlog, pinjamlah link? bisa ngak.but i thing my shawl is a pashmina.rightt? oh godd.tapi mse beli tulis shawl/rm20.Ehm, i got trick maybe? Tolonglah koranggg.:'(

No comments: