Friday, October 28, 2011

Eleven Tagged by Afina


salam kena tag lagi.oleh > her <.Thanks sayang.So saya kene ceritakan 11 things about me.
  • saya gemuk.
  • dulu muka saya banyak jerawat.
  • sekarang dah kurang.alhamdulillah.
  • berat saya bawah 90kg, okeyh.
  • saya suke design blog.
  • saya takut nak amek order, takut tak cantek.
  • saya selalu sakit kepala.
  • tapi ayah saya selalu tak bagi saya cuti.
  • saya suka makan sushi.
  • saya tak suka kfc.
  • saya kipas susah mati McD.
Her question :
//pernah fall in love ? sapa orang tu ?
pernah.siape yang handsome.pfft
//suka makan sayur ?
ehm bolehlah.
//pernah kantoi dengan parents tak time korang kapel ?
tak pernah kapel.so tak pernah kantoi.anak yang baik.
//apa cita-cita korang ?
entahlah.flow with my subjects.
// ada bantal busuk tak ? dah berapa lama ada ?
tak ada.busuklah wei.
//apa pendapat korang dengan blog aff ?
cantek.look so glamour.
//minat kpop atau anime ?
kpop.
//kenal boyfreen saya , lee gi kwang ? xD
bf awak ke? kirenya kite awak ni kakak ipar sayalah.bf saya dongwoon.:p
//first henfon korang public fon atau fon parents ?
ofcourselah telepon mainan.
//kalau korang jatuh depan orang ramai , korang nak buat apa ?
ehm, alamak! 
//bila korang nak kawin ?
insyaallah, kalau ada rezeki, 10 years later.

My question:
  • umo ko berape?
  • ko rase ko hebat dalam blogging?
  • suke kpop?
  • siapa yang ko suke?
  • pakai hp ape?
  • pakai laptop ape?
  • ko rase ko kaye?
  • atau mak ayah ko yang kaye?
  • agak agak bile nak stop blogging?
  • ko rase ko cantek tak?
  • ko rase blog ko cantek takk?

okeyh lady, so sorrylah kalau soalan aku menyakitkan Kuikui.No idea.:(
Tagged : whoever is reading.

No comments: