Thursday, October 27, 2011

Short update.

Hai korang.Salam korang.Buat apeee tuhh? Jarang betul aku dapat online petang petang macam ni, malam kang insyaAllah aku tak nak online.Boleh tahan ke nafsu aku nihh? Hehe, aku dah kurang sikit online sejak malam tadi.Haha, sebab bruk aku ni asyik buat hal jer, aku tak taulah apa masalah beruk nih.Hee, bayar mahal taw takk.

Korang perasan tak something yang berubah dalam blog aku nihhh? Yeayy, aku dah tukar colour.Suke suke, aku tukar colour dari atas ke bawah.Suke suke.Hikhok.Saje je tukar kaler dari pink ke blue sebab boring dengan kaler pink je dari dulu.Tak taw lah, sampai bile boleh lekat colour nihh..

Korang, aku taw followers aku tak banyak sangat, tapi aku taw lately nih follower aku dari kalangan Budak Budak Bloggers, kalau dah namanye Budak Budak Bloggers, confirmlah range umur BBB dari 12 ke 19 something, so aku nak tanya something, whos the heck of Miyyo Azman? Serious, aku nak taw sangat! Siapa die nihh? Korang tolonglah jawabbb.:'(

Anyway aku nak cakap, blog aku dah takde blogpage sebab aku bukan hot.aku bukan cantek.So, nak apa apa, add aku dan pm aku keyh.:).

Dah tengok freestuffs aku yang baru? Alhamdulillah, walaupun baru satu dua yang komen, tapi banyak yang like.Tu yang penting, aku puas hati kalau tengok jumlah like aku.:).Aku buat header dan sb image untuk suke suke jer, bukan nak apa pun, takde kerje kann? So itulah yang aku buat.But ada yang mintak aku buat header Boyfriends, actually aku tak kenal sangat BF nih, but nanti aku cuba, sebab aku nak cari gambar yang resolusi tinggi, kalau kecik, tak cantek meh! Sabar yee, aku rasa BF grup baru thats y, gambar dan photoshoot diorang kurang kat google, kalau ada pun kecik, macam 300x400.Keciklah, tak suke.Kalau besar, even diresizekan pun cantek.:).So sabar ye Girlfriend(s).

aku memang suke vampire.:)

No comments: