Tuesday, November 29, 2011

Akta KaoriHidayah : follow back only upon request.

 
Apakah anda faham akan maksud follow back only upon request?  Saya tak nak dikatakan sombong padahal ketika awal awal blogging dulu selalu gak suruh follow back, tapi ramai senior blogger kate tak elok, macam tak ikhlas, since then saya mengamalkan follow secara ikhlas.
Kemudian apabila semakin ramai singgah ke blog saya dengan menaip follow back, saya rasa saya harus melakukan sesuatu.Skema ayat aku.Setelah follower saya semakin meningkat saya rasa saya harus melakukan sesuatu supaya tiada kata benci bencian didalam entry anda.Lalu saya mulai menaip diatas shoutmix yakni follow back only upon request.
Ahaks, follow back only upon request.
saya hanya akan follow setelah anda follow blog saya , jangan tipu, buat masa ni saya belum tertipu lagi, alhamdulillah.Kemudian saya hanya akan follow bile ade perkataan follow back yakni blogger itu sudah follow saya.Ha, gitu donk.Jangan tipu tipuan.Anda kata follow back, but kamu enggak pernah follow aku, jadi dimana boleh aku guna istilah back?

sudah faaham? yes aku tau aku tak femes, tak hebaddd, tapi ni kan blog aku, peraturan aku, cara aku.

UPDATE 

Aku tak nak menghabiskan masa aku dok tengok list followers aku semata mata nak tengok korang fair and square ke tak, just leave saya dah follow awak, insyaallah aku akan follow, malas nak tengok samaada korang da follow aku ke belum, i'm not like that.Kalau korang rase korang dah tipu aku, wujudkanlah rasa bersalah, i don't mind, i have my own readers.

UPDATES : 02FEB2012

Hai awak semue, just nak inform yang saya tak janji akan follow back kalau awak suh follow back the reason is, berukben saye lebih banyak slow dari lajunye, sangat tak berbaloi menggunakan meksis, mesti awak akan cakap ala bile laju boleh lah follow back kan? Saya gune Fibox, most of you taw kan, saya tataw kenape tapi selalu salah satu comment akan naik, dan kite tak dapat bace comment comment kat bawah tuh sangat sorry.Salah satu cara untuk saya follow awak dengan mudah, awak comment entry saye dengan cakap follow awak balek, okeyh, but maybe saye takk approve comment tuh, heheheeee


No comments: