Friday, November 25, 2011

\gambar harus gedabak untuk memberi kepuasan yang nyata/
 
assalammualaikum.Aku tak taw kenapa, aku takde idea nak update.Aku jeles tengok adek adek blogger yang lain yang sibuk mengupdate blog seperti tiada hari esok , sibuk mencantikkan blog dengan harapan mendapat kata kata semangat "blog u canteklah. and pelbagai.
current template yang aku tengah pakai nih dah nak dekat sebulan, tak tuka tuka lagi.Malas nak tukar #pfft.Designing needs patience.Then its become awesome.Bukan aku nak cakap blog aku cantek, cume lately nih, its not lately actually but most of the time, kebanyakan blogger bawah umur sibuk kecah pasal copycopy design, okeyh fine.memang salah copycat, tapi entahlah.
mungkin aku tak rasa pedihnye ade haters, mungkin aku tak rasa sakitnye ade copycat, yelah penatkan korang menepek depan lappy menghasilkan karya teragung korang, kadang kadang muak juga, bile sume orang nak buat blogskin, tak reti tapi nak buat, uh, its hurt the founder, sampai adelah maki makian diantara kamu.Tak penat ke? 
even aku still new in designing but i'm older, so i think better i speak out my stand.
adek'adek semue, saya tau yang korang hebattt dalam designing, tapi kan tak elok hanya sebab bende bende yang tak boleh bawak masuk syurga nih digaduhkan, kitakan Islam, duk bina benci orang lain terhadap die , tak elok, tak mo benci benci dah hujung dunia nih, korang nak jadi pengikut siapa nih kalau asyik membenci? think urself.
kecik kecik dah pandai guna blog, confirm da taw mane baik mane buruk.


No comments: