Saturday, November 5, 2011

jika jari masih boleh menari.:)


inilah lukisan aku, cantek takkk?
aku nak post something tapi tak taw nak post ape sebab leka norr main sudoku dengan plant vs zombies.Okeyh saya ketinggalan.So what? Ade masalah keee? Nope kannn? Actually aku dah ade aim.Hehe, aim memende lah korang fikir ni kann? Actually aim aku ialah aku tak naklah asyik online je pening otakk aku asyik tengok skrin je..So selalunye kan kalau aku balek dari asrama, malam tu lepas isyak mesti dah sibuk dok depan pc, tapi alhamdulillah minggu ni aku cuba kurangkan segala segalanya.Actually this is first night, masa hari jumaat tu adelah gak online jap, yelah tengok noti fb dulu, then tengok blog kejep * 10 followers in a week alhamdulillah * ni yang nak buat entry penghargaan ni.Hahaha, so korang tengah buat apa? Alhamdulillah, broadband aku tak buat hal malam nih, so bolehlah aku buat freebies dan bagi kat korang, but please credit, kalau tutorial code tuh aku tak kesah sangat * bukan sangat, tapi ponn *, tapi rase rasenye all my freestuffs aku buat sendiri so credit to Kaori Hidayah.Own artwork kan? So kenelah bagi appreaciate sikit, penat aku bersengkang mata taw tak, mata pun tak tersengkang aku.Huks, ingat taww, credit to Kaori Hidayah is a must.
oleh kerana hari ni beruk aku baik, insyaallah aku nak post entry berasap dari minggu lepas yang tak dapat dapat nak post sebab beruk buat hal, so cerita dari minggu lepas lah ehhh.hehe, okeyh korang ni entry update untuk bagitaw korang kewujudan aku dialam fana nih.Bakal menyusul dua entry.Insyaallah jika jari masih boleh menari.:)

No comments: