Thursday, November 24, 2011

ko ingat blog ko bagus sangattt?

rihito
 
kadang kadang aku peliklah.Sebenarnye ape yang orang nak dalam blogging? Siyesly, aku pelik tambah tak taw.Kadang kadang ade orang tuh update blog macam portal hiburan, gosip sane sini, fitnah sana sini, as we know, blog adalah kepunyaan kita.Kita tak pernah terikat dengan sesiapa untuk tulis apa apa di blog.
kadang kadang ade gak blogger yang sibuk post pasal duit dengan blog, habis tuh yang blog ko penuh dengan iklan tu ape de hal? Orang tak pernah bising, orang tak pernah kecoh, yelah bile follower dah beribu nih, knonnyer dah otai lah tu.Tolong blahkan diri anda!
ade blog aku masuk ingat nak baca entry dye, at last, blog dy gilelah berat weyh aku cakap, memang tak banyak widget, tapi penuh dengan iklan, u want to know, ape yang ko tulis tak sama dengan ape yang ko cakap tolonglah sebelum tulis, fikir dulu ape yang pernah ko tulis sebelum nih.Menyampah aku dengan orang macam nih.Macam dye yang terbaek, terhebat.Erghhh, tolong.
kakak kakak aku cakap blog aku bosan.Aah.ofcourselah bosan.diari orang len kan, but sometimes i do post about current things.Ini blog aku, aku free nak tulis pape, diary ke tuto ke ape ke whatever, aku blogging sebab aku suke menulis dan designing, nuffnang dan heartbeat kebetulan.Sebab masa sibuk design blog terjumpa link nuffnang, dan bw lagi terjumpa info pasal heartbeat, ape salahnye kan? tak salah.Aku tak de paksa paksa korang, tolonglah klik, tolonglah klik, andalah sumber saya, even aku bukan glitterati pun aku tak kisah.bcz its not my main intention.Cuma awal awal masa glitterati aku ditarik, aku agak bengang, sebab aku pasang iklang nuffnang dengan heartbeat jer, tibe tibe kene tarik, macam ape jer, tapi aku tak kisah pun.lantak pi lah.
kesimpulannye aku bengang bile kakak kakak aku cakap blog aku bosan.thats y terhasil entry nih.Kihkih.
p/s : title bia nampak gah, kahkah


No comments: