Wednesday, November 30, 2011

"Mega Giveaway by Auni, Yanie dan Izyan"

 

okeyh, harus mengaku bahwa aku dah lama tak join contest.Bukan sebab sombong bukan sebab budget macam semua orang kenal, tapi sebab terlampau banyak yang harus dibuat untuk menyertai sesebuah contest.Harus mengaku aku memang malas.
So aku masuklah giveaway.Nanti bile Nisa Kay buat giveaway, aku nak join gak ahaks.
okeyh giveaway ini dianjurkan oleh tiga gadis pingitan, aww pingit pingit.
  • Buat entry tentang "Mega Giveaway by Auni, Yanie dan Izyan" dan ambil banner dekat atas ni.
  • Contest bermula 25/11/2011 sehingga 5/12/2011. -dipercepatkan sebab kami bulan 12 ada banyak benda nak kene buad. Izyan ada kenduri Acu kawin. Auni pindah takot internet lambat psang. Yanie idk-
  • Follow blog AuniYani dan juga Izyan untuk tahu tentang perkembangan contest sepanjang dijalankan.
  • Kurang daripada 15 orang. Automatic contest ni batal serta merta.
  • Letakkan link contest korang dekat kotak comment. Kalau korang ambil dari blog Auni. Komen di blog Auni. Kalau dari blog saya. Komen di blog saya. Kalau dari blog Yani, komen di blog Yani
  • Tag kan 2 orang dan pastikan mereka tahu.
  • Pemenang dipilih menggunakan Random.org

Hadiah, nak menang!
Sponsor. -big thanks to them-
OnePeaceLOVE : Two necklace
Atikah : Edit two classic template
Aina : Edit two classic template
Scha Feeqah : Edit one classic template
Min Unnie : One doodle
Syafiqah Muttalib : Three cursor and 2 signboard
Qayyum : Avatar and Sidebar image for 2 people
Raudhah Shawl Store : One shawl Rosmaria, one shawl Alya and two shawl
The Ladyy Sisters : Two shawl
Homemade Chocolate : One chocolate
Dream Design : One flash banner and one flash header
Farhan Kerewx : One edit classic template and one header
Dress me up : Two branded shawl
Yanie : Topup maxis three winner.
Izyan -saya- : Edit classic template
Auni : Flash header three winner
ScarfSweethoney : One shawl
Twinscarftlife : One bookmark
*Akan di updated dari masa ke semasa*

Adakah anda berminat okeyh saya tag dua orang.

okeyh papai .Nak sidai bajuuu..


No comments: