Wednesday, November 23, 2011

Rihito-sama!

 

okeyh korang assalammualaikum.Hai korang tengah buat apee? Aku pagi pagi dah mencongon atas kerusi menghadap PC, PC je pun haha.So korang sihatt ? Aku semakin sihaattt, sejak sejak bukan kandang ternak lemakkk, huhu.
Korang taw tak aku tengah syiok tengok citer Mei Chan No Shitsuji! Alolo, handsome weyh, confirmlah yang handsome si butler dy tuh shibata rihito ken? takkanlah aku nak minat si heroin terencat tuhh? haha, #jokes, actually aku nak update pasal cerita nih, well citer jepun memang episod sedikit jer, kalau citer nih ep dye 10 je, sekejap je nak habes.Rasa nervous pun cepet jer, actually citer ni adaptasi dari mangga, aku kureng sikit kalau mangga nih, bukan ape, its quite boring, sebab mangga, takde kaler! 
but typical jdorama, lelaki cool at last bercinta dengan perempuan gopoh.haha, siyes, korang yang hati terbuai buai tuh tengoklah cerita nih.Muahhh.


ni lak versi anime dy.Gambr anime jepun same je semue, name pelukis je lain lain haha.Klah aku nak layan Rihito! Tak sabar sabar nak taw kenapa die pilih Mei sebagai ladies dy.Huhu.Kbai.Salam
 

No comments: