Tuesday, November 29, 2011

Tempahan Edit Blog

 
Assalammualaikum.Hai korang.Dah pagi kann? Aku tak tidurr lagii, please say hooray.Bukan tak nak tidur, but my eyes cant close, salah saya ke? Actually, i wanna announce something, jeng jeng, what it is,
Aku tau ramai yang dah buat order edit blog nih, as usual aku sentiasa terkedek kedek.Tapi tak apa, mengeletar aku nak buat entry nih.Actually aku dah try everything in my own, so i think aku boleh buat.
Lain orang Lain cara.Lain orang Lain Harga.

PERINGATAN : AKU JUST TERIMA FULL EDIT DAN HEADER.AKU TAK TERIMA, "BOLEH TAK NAK LETAK INI INI JE?", OR "TOLONG LETAKKAN WTV THERE.".AKU JUST TERIMA FULL.DARI KEPALA NAVBAR SAMPAI POWERED BY BLOGGER.ADER PAHAM? 
Aku akan letak credit page, sebab bukan semua yang aku bagi kat korang aku punyer.There are sensitive bloggers.
Full Edit + Header : RM10 
Full Edit - Header : RM6 - RM 8
Header : RM3 - RM5
        - Playing price? \Ahaks, make a better choice/

INFO EDIT FULL 

Apa yang akan aku edit? Yang aku anggap full edit? Aku akan tukar blog korang ke Washed Denim Template.(:
  • Hilangkan navbar * gantikan dengan Tumblr button *
  • Tumblr button * boleh pilih, ori atau freestuffs aku *
  • Youtube player * color atau takk *
  • Customize font * post title, sidebar & post *
  • Border * semue orang sukee,*
  • Auto bold, underline & Italic * check perkataan yang telah aku bold, underline& italic *
  • Signiture
  • assalammualaikum greetings *option*
  • Shoutmix * signup & customize *
  • Like button
  • Hilangkan Subscribe to Atom
  • Blockquote * flash atau takk *
  • Tukar warna link
  • Highlight 
  • Letak snow * option *
  • Free online user * float atau takk *
  • Cursor
  • kemaskan blog anda.(:
kalau apa yang aku senaraikan tidak mencukupi, cakaplah ape yang korang nak, kalau aku reti buat, aku buatlah.If not, aku buat ape yang ade kat atas nih je.
    INFO ORDER HEADER 

    kalau  HEADER  sahaja * aku terima topup sahaja *:
    Image * max : 3 image , more : + RM1 *
    - kalau nak pakai gambar sendiri bagi url, make it easier bagi url image kat fb norr.
    Quotes :
    - please be specific.Nak letak ape, every details tawww.
    Basic price : RM3 * 1 image | 3x draft *
    Contoh Header : Headerheader aku dan > HERE <

    kalau FULL EDIT + HEADER : 

        - unlimited image : Harga static / tak berubah

    LETS MAKE AN ORDER

    okeyh berminat? Hantar details seperti dibawah dekat FB aku. http://www.facebook.com/hdyhrshd

    Nama : Senang nak bercakap
    URL blog : bagi aku intai dulu blog awak.
    Email : nak sign in blog
    PW : nak sign in blog
    Tema : Color, kpop ke ape ke, senang aku nak corakkan
    Ade pape yang aku senaraikan korang tak nak : cakapcakap.
    Nak jenis ape : FULL EDIT + HEADER, FULL EDIT - HEADER, HEADER.

    BAYARAN 

    Aku terima hanya topup untuk jenis Header Sahaja.Yang lain option, tengoklah sama ada aku nak topup atau akaun.Ready je lah.:)
    First come First serve.
    Paling cepat aku siapkan, dalam 5jam, paling lama 2 hari.Aku kena gak bagi famili aku guna pc kann? So bersabar yeee..
    Mulai esok dan akan datang, aku nak bayaran melalui akaun Maybank/ Bank Rakyat
    insyaallah harga takkan berubah.oKEyh, boleh order jika berminat.:)

    No comments: