Friday, December 9, 2011

1st Giveaway by Anis and Aina

Comel je banner nih.:)
Assalammualaikum.Yeah , join giveaway! And hadiah dy ohsemmm! So hebatt okeyh.Lapchuu.:)
-Warganegara Malaysia //supaya sng nak post hadiah
-Seorang blogger //kalau bukan blogger, sign up cepat
-Follow blog Anis dan Aina //untuk mengetahui perkembangan terkini
-Like fanpage Anis dan Aina //untuk mengetahui perkembangan terkini
-Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "1st Giveaway by Anis and Aina"
-Dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Anis /Aina-Tag sekurang-kurangnya seorang atau lebih. Pastikan mereka tahu
-Dah siap buat entry, copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Anis / Aina-Pastikan link entry dihantar sebelum 1 Februari sbb tu adalah tarikh tutup GA ni
Okeyh sekarang korang tolong bukak mata, hadiah hadiah dy hebattt weyh, sumpah macam Nisa Kay punya giveaway.:)

1 x Inner Bawal


1 x Satin Shawl


1 x Short Skirt


1 x Chrysanthemum Blouse

1 x Bag //boleh dijadikan beg galas

4 x Voucher RM 15
2 x pieces Perfume Little Tree

1 x Shawl

1 x chocolate

1 x Satin Shawl
1 x Blouse

180 x contact lense //boleh pilih warna, power dan size

2 x Cursor
1 x Header 3D
1 x Classic Template
1 x Welcome Note
1 x Opening Note
5 x Classic template
6 x Header
5 x GIF header
1 x Doodle
Due : 10 December - 1 Februari , so korang kena alert taw...

Tag : Leena Akhmal.

So, jom join ramai ramai.I heart giveaway.:)




1 comment:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..