Thursday, December 29, 2011

Akhirnye aku dapat jugakk :3

okeyh aku taw kittens ni comey sangat
• Assalammualaikum •

Memang tak boleh tak nak update walaupun hati kata begitu, ceh, ayat aku, hari ni bende yang aku tunggu dah tibe! Alhamdulillah penat tunggu ekceli bende ni sepatutnyer sampai semalam tapi tak taw kenapa postman kat Nilai ni pemalas agaknye tak nak hantar semalam, bile aku collect kat pejabat post tadi barulah diorang terkedek kedek ni pi hantar, ceh, geram aku, apekah bende itu ??


Inilah parcel yang ade lima drama didalamnye! #kehkeh, aku memang sukelah , excited bercampur segala-galanye, but still wonder kat manelah aku nak tengok drama nih, #Kehkeh, target aku sebelum balik asrama aku nak habiskan Scent of a Woman dulu, nanti insyaallah angah balek aku akan marathon, ceh! Kalau korang nak beli , belilah kat http://rojakstory.blogspot.com/, harge affordable okeyh.ceh! 
Hari ni abah dan mummy bawak aku g klinik kulit , kulit aku ni kan sensitif nak mampus, kene kuku sikit habislah weyh kerkesan macam kena lovebite eh tak kene cakar, its serious, nothing to laugh actually, #ceh budget english.So doktor mengatakan aku tak boleh gune sabun biase, eii aku dah lah suke sabun shokubutsu, doktor tak bagi lahrr, nasib lah, so korang doakan lah aku cepat baik keyh? Mmmuahh..

The real me : Suke buat muncung itik, bibir birat and kulit cekelat, saya tak cantek.:)

off dulu, malam kang nak start marathon scent of a woman!