Friday, December 30, 2011

aku kagum dengan diri aku


Assalammualaikum. •

Alhamdulillah akhirnye berjaya jugak aku nak buat predraft, ingat semalam nak buat, tapi tak taw kenapa masa tulah laptop ni nak buat hal, tibetibe microsoft office aku tak boleh bukak, meraban aku cari software Kingsoft Office, bile install lak entah kenapa activation code dye takdelah, huih angin aku, dahlah aku tak tidur sebab nak buat predraft ceh, then tadi baru aku berjaya install itu pun trial, tak taw sampai bile trial nih, 

Biarlah orang lain tak kagum dengan aku tapi aku kagum dengan diri aku, keh keh kerana perkara nilah membuatkan aku fikir perlu ke aku tukar minat akan datang aku kepada IT, hardware of software? Seriously bile fikir balek, dah ramai sangat orang amek course IT ni, takpelah biarlah ianye jadi pengetahuan umum aku, kehkeh, amende la aku citer nih, 

Actually camni korang sendiri taw kan, aku takde laptop dan online gune pc? Hari tu kan aku beli drama dari rojakstory, tapi cubelah fikir takkanlah aku nak dok bertapa depan pc tanpa bagi sesiapa gune kan? Oho aku tak sekejam tuh, so bile aku dapat parcel tuh aku sibuk fikir kat mane aku nak tengok, kakak aku ade latop lame toshiba, tapi laptop ni lumpuh, laptop bile dah lame kan die akan bergantung dengan charger dye , kan malangnya charger laptop kakak aku nih putus dah macam kene kerit tikus, so laptop nih memang dah lama lah terperuk bawah katil, and plus laptop ni buta sebelah,

keh keh, ko tengok buta sebelah kann? haha asalkan boleh tengok. window xp lagi, keh keh

haha then mungkin kerana dok fikir kat mana aku nak tengok scent of a woman ni kan tibe tibe aku terfikir pasal laptop lama kakak aku yang first , laptop storm, lame kan? Keh keh, Laptop tu lak, laptop tui yang rosak charger dye okeyh, so aku pun ameklah charger dye, then cer try sambungkan dengan toshiba, alhamdulillah berjaya jugak aku weyh! Aku punye gembira tak mampu diungkapkan dengan kata kata, haha, rasa macam ni ke specility aku? Keh keh , bende kecik ni pun nak heboh ke? Aku just nak share lah, sebab sebelum ni aku tolong cari punca cpu pc rumah aku rosak, and i did it, and ofcourse i'm proud of myself, tak rugi rasenye aku habiskan mase berjam jam depan komputer ..keh keh.

bile tengok simbol charger menyala, ya allah gembiranye aku.:)

sadis sungguh aku menonton dengan sebegini rupa.ceh

 yeyy scent of a woman dah episod enam!

No comments: