Thursday, December 15, 2011

Aku suka nama baru aku, #baku takk?


 • Assalammualaikum

Konnichiwa, buat ape tuh?? Dah makan, dah mamam? Titew tak mamam lagi #hempuk!gedik! Hehe, tadi kan aku tengok satu profile blogger nih taw, and dye tulis name dy dalam korea, aku pun macam kan best aku ade name keria korea, so aku pun searching punyer surfing punyer cari punyer excited hikhik, then aku jumpa satu application nih by googling, ahaks, sayang google rase macam nak kawen je dengan dye #ayatTyahiguess
So bile aku jumpa aku taip lah name aku kan, takkanlah nak taip Siti Nurhaliza kutt, aku taip Nurul Hidayah dengan penuh rasa kasih dan sayang, then my name in korea is :

Park Hyun Hyo

Cantik kan name aku? Hihi tapi actually aku lagi suka nama jepun aku, maksudnye sangat cantik di samping bunyi nye yang indah #cikgurobiahnakpassbm!. Hehe, my name is japanese is 

井上 Inoue (upon a well) 千秋 Chiaki (very fine in autumn) : Inoue Chiaki

Sedap pulak bunyi Chiaki tuh, tetomei kan, anyway aku suka maksud Chiaki tuh, very fine in autumn, i just love the name in a blink of an eye, aku terus tukar user name aku kat FB hehe, :) Lepas nih panggil aku Chiaki eheh ehe.
Korang nak try jugak , boleh jer, http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/   nanti pilihlah option kat bawah tuh, bace bebaik taw, nanti sharelah ape korang punye name lak.:)

Excited aku buat name generator nih, sat aku list eh eh, my name in jeng jeng 
in Japan : Inoue Chiaki
in Korea : Park Hyun Hyo
in very British name  : Charlotte Heath
in Harry Potter : Fleur #i canteklah tuu eheh
Ridden Harry-Pottery Patronus : Unicorn # sweet
in Twilight : Rosalie Hale
Fairy name : Sugarplum Dainty Nightingale
Werewolf : Candra Mingan

okeyh cukup cukuplah tuh kang tak termuntah lak korang.Papai, have a nice night.

No comments: