Thursday, December 15, 2011

Azam aku dengan Ra-One.Hikhok


 • Assalammualaikum •

Ades, tension aku, pantang tak update sikit, mulalah traffic aku rendah, hari nih aku takde mood and takde idea so aku pun malaslah nak update, bile tengahari aku tengok, adooyyy, kenapa sikit jer traffic aku hari nih? Eii, masih ramai belum tahu kewujudan blog ciput ciputan nih, insyaallah next year ramai yang akan tahu.Haha, azam tahun baru kah?
Hehe, maybe kott, aku belum lagi fikir azam tahun baru aku ape, but i think make my blog known is one of them.Insyaallah, aku sebenarnye jarang buat aktiviti followback kalau orang tak mulakan, cuma kadangkadang datang mood mengadangada aku buatlah aktiviti followback.Hehe, naiklah follower dalam masa 1-2 jam.
Tapi sebenarnye lebih manis rasanye bile kite post entry and follower kite meningkat rase macam tak sia sia aku buat entry tengok tengok follower kite bertambah, insyaallah follower tuh sebenarnye sukakan blog kite.Aminn
Okeyh uolls, cuti sekolah nih korang buat ape? Dah tengah bulan kann? Sikit masa lagi habislah cuti kite, sediihh, surat asrama pun dah sampai, tibe masenye i need to leave this home for my own sake.:) #perghayatakumengadangada
Aku cuti sekolah nih sibuk designing blog walaupun tak ramai yang order #oho, yelah aku design mane cantek, perasan lebih #haktuih.Tapi cuti sekolah aku lebih nikmat sebab aku tengok citer Ra-One ! Famili aku dah lame betul tak beli citer hindustan padahal dulu masa time kekecik busy norr tengok citer hindustan sampai aku boleh faham and cakap dengan bahasa poyo saya membesar dengan hindustan.Haha

inilah cerita yang aku gempargempurkan.Ihiks.
Famili aku sanggup beli movie ni dua kali kat Astro First, membazir tak membazir, cerita ni bestlah jugak even sampai citer ni habis tak tau macam mana si Ra-One tuh boleh keluar, motifnye satu je nak cari si Lucifer tuh, amboi amboi.Hehe, so korang kalau rasa nak menari Chammak Challo, jomlah tengok.Moh kite tengok norr, hehe.

No comments: