Tuesday, December 20, 2011

Beautiful Random.



Assalammualaikum

Hai peeps, friends, readers, followers, and sisters.Comel kan greet aku kan? Tambah sisters sebab sekarang ramai adek asrama ku bertapa kat blog aku, Hehe, hari ni aku tak study, wa aku sedey lah, dahlah bangun pukul 10 #anak dara apelah ni kan? Bangun bangun abah ajak minum kat luar then straight beli barang sekolah, penat balek pukul 1, then kemas rumah lagi, alhamdulilah berjaya jugak aku tidur walaupun sekejap .Hehe 

Agaknye nilah sikap dan perangai blogger yang popular kan? Blogger yang ade beribu ribu follower, blogger yang ade blog yang cantek, tak nak tegur blogger picisan cam aku? Aku tak harap korang nak berbaik dengan aku, aku just ask exchange link, je, aku boleh terime kalau die tak online lagi, tapi aku tengok fb dy, mak aih, asyik update status je , blog dye pun update, takkan dye tak perasaan kutt? Sombongnye, dah hebat sangat kottt? Ye, aku taw aku ni siapalah kan, nak exchange link dengan blogger yang banyak follower, but weyh, selalunye blogger yang cengginilah yang ade exchange link, so aku mintak kat diorang je lah, kalau tak nak, cakaplah tak nak, tak yahlah buat aku macam orang bodo tunggu ko reply. 

Sumpah aku cakap aku sedey.Agaknye diorang tengok traffic blog aku tak membantu diorang kott, tak apelah, biarlah aku bawa diri.Actually sebab sebenar aku nak exchange link adalah sebab aku tengok ade beberapa blogger yang baru start blogging awal tahun ni #macam aku, tapi follower dah nak dekat 5k! Then blogger (S) ni tak pula buat aktiviti follow mengfollow, so aku tengoklah blog dy, so aku dapat tangkap die buat exchange link.So aku pun nak buat juga, mesti best, sebab aku kan kata aku hanya buat aktiviti follow back kalau aku ade mood jer, dahlah lately ni ramai sangat yang tipu aku, so aku macam eii, lantaklah, ko nak suh sangat aku follow kan, aku follow, ko tak nak follow aku dah, tak salah pun follow banyak banyak blog, ape ape tajuk kat dashboard tuh kalau best aku klik je, then aku baca je, tak de der aku memilih weyh, takde jer aku baca blog terkenal je weyh… 

Okeyh tak header aku? Aku ambil mase yang lame gak nak fikir tajuk ape yang sesuar untuk header aku, actually aku ni tak pandai sangat buat header yang ade gambar, aku tak reti, rase macam ape je, header aku kali ni, inspire dari Putryy dan Hanan, header diorang agak simple lah.Eheks.I like.Aku kalau tang header take time jugaklah kalau nak wat sebab siyes, nak tepekkan ape kat header tuh?

So name baru header aku Teenage Dreams , okeyh ini inspire dari lagu Katy Perry, sebab aku nikan remaja lagi, so mestilah banyak dream aku yang aku nak tepekkan kat blog aku nih,Ahaks.Okelah korang, gtg.Bye.:)

Tak sabar nak blogging gune Window Live Writers ♥

NurulHidayah a.k.a InoueChiaki

2 comments:

cx's said...

don't judge people like dat diq :) jz enjoy ur life n study smart k :) blog is the best place to share wif others, so full it with the knowledge :) u cn do it. good luck for ur study. :)

Kaori Hidayah ♥ said...

@cx's

touching la .. sebab dah lame gak request exchange link tapi tak reply kalau tak nak, cakap je lah tak nak, :'(