Saturday, December 24, 2011

Beautiful Random.



Assalammualaikum

Hai korang, peeps, readers, followers and sisters.Seminggu je lagi nak sekolah, dah ready? Aku ofcourselah rase liat sangat nak sekolah, malehlah.Taw tak tahap kemalasan aku ni tinggi , maksimum tak terjangkau? Padahal tahun depan nak STPM, uh tak takutt, tak takuuut #okeyh takut. 
Rase macam sekejap je cuti kali nih and cuti kali ni semestinye kurang serunuk sebab, cuti kali ni aku menghadap internet je, takde langsung aktiviti lain, ahaks, tak suke taw, bile nak tengok tv asyiklah teringat blog padahal blog aku ni macam tu gak takdelah sekarang off sekejap lagi on, followers dah 10k, takdelah traffic aku naik mendadak dada, eh silap. 
Itulah aku if I’m obsessed to something everytime ingat pasal tu je,in this case aku asyik blog je,padahal mata dah sakit nak tidur, tapi hati mengatakan, ini tak kemas, kene cun kan sikit, ini tak elok, cepat google, how to fix it, ahh, design never ends.Seriously, aku suke design, that why aku open order, cepat! Nanti aku naik sekolah, susahlah korang.Hehe,’ 
Dah beli baju sekolah, barang sekolah and everything? Aku kalau naik sekolah bende yang paling aku excited ialah bile time beli stationary, ya ampun, macam semua bende nak beli, aku mase darjah 4 darjah 5, pensil box mengalahkan cikgu kat sekolah, penuh, penuh dengan pensil jenis ni jenis tu, pen kaler maler, tak boleh sebatang dua nak lima enam batang keh, kalau beli baju sekolah and uniform bese bese je, takdelah sesyiok beli stationary, sebab setiap tahun kaler uniform same je, tade bezenye punnn. 
Tahun depan dah nak STPM, namun dalam hati rase macam nak lari je dari exam besar, rase macam baru bulan lepas aku masuk lower six, tibe tibe minggu depan dah nak masuk upper 6, in the next 10 months, i'll take my big exam, serius aku cakap aku sangat takut, sebab aku tak takut aku tak dapat nak perform dengan baik, aku takut apa yang aku lalui mase SPM, terjadi mase aku nak amek STPM, aku takut dengan godaan dunia, aku takut aku terleka, aku takut aku kecewakan mummy dan abah sekali lagi.Aku sangat takut.
Memang mummy dan abah tak marah and never say diorang kecewa, tapi sebagai anak , kite taw kan if diorang kecewa or not, #mummy abah , ati minta maaf.Aku tengok budak budak nak SPM sibuk update status diorang nak deactivate fb and rarely update blog, tapi aku lagilah berazam nak update blog banyak banyak tahun depan, rase macam ya Allah bezanya kau dan aku.
klah, doakan lah kejayaan aku dunia dan akhirat.Aminn.:)



No comments: