Sunday, December 18, 2011

A big twist #please support me.


Assalammualaikum

Hai korang, dah dua hari tak update ? Ader kerinduan terpancar tak dalam hati korang? Mesti tak ada kan? #ahaks.I memang suke perasan la uu..Hehe.
Okeyh actually aku ade bende nak gitaw kamu semue, mungkin ini sekadar fiksi, but insyaallah its permanent.Aku tak taw sampai bile tapi mungkin aku akan buat, berdebar tak? Ahaks, i like kalau u berdebar! haha, 
Next year aku akan ambil STPM, kalau mase form 4 nak naik form 5 berdebar betul takut tak dapat buat betul betul,  tapi nak naik upper six nih biase jer, serius aku tak taw kenapa, mungkinkah sebab aku tak serius dengan form 6? Tak serius ke? Aku beli buku melambak lambak, tak cukup serius ke? So aku nak ambil inisiatif yang agak drastik! 
Dengan izin Allah, insyaallah, aku nak mengurangkan waktu online aku, sehinggalah aku berjaya memiliki laptop sendiri, kemudian aku akan limitkan penggunaan komputer bukan sekadar internet dari berjamjam ke countable hours, insyaallah.
Aku rasa aku harus buat a big twist in my current life, aku tak bolehlah asyik online, padahal tak chatting dengan sesape pun, tak bolehlah nak blogging jer, padahal tak de spe comment entry aku , tak bolehlah nak twitting jer, padahal rarely tweets! 
So korang aku harap sangat korang sokong aku, dengan penuh kasih sayang, aku tak cakap aku takkan online, cuma aku limitkan #so kak long, jangan nak condemn lak.Sebab aku sendiri takut dengan my addiction, korang tak takut ke dengan korang punye addiction tuh, insyallah tonight will be the last i online sampai pagi hehe.
Kalau aku online pun aku akan post entry yang aku dah draftkan then check notification then share new campaigns kat churpchurp dengan check earning kat heartbeat, :).Banyak iklan blog aku? Apalah salahnya sambil blogging sambil beriklan, lagipun bukan aku sepahkan pun aku letak cantek cantek je iklan iklan aku,suke takk? Kalau suke, klik je setiap iklan aku.:)
So insyaallah, there will rarely updates.:)

NurulHidayah a.k.a InoueChiaki

No comments: