Tuesday, December 27, 2011

Freebies : Cupcake background

waktu dye ni tak ensem, ni promotion Athena.

• Assalammualaikum •

Hee, macam manalah aku nak suh orang bace entry aku kalau aku pun tak nak bace entry aku , keh! Ceh! Cis! Macam kata nista, kuikui, hari nak aku nak buat freebies eh, kalau korang nak cari background aku memang suggest korang pergi http://www.mycutegraphics.com, dekat sini dahlah tomei tomei background dye, kemas lak tuh, aku kalau photobucket memang kurang sikit sebab, entahlah..tak sukee, teringat wan hazel pernah cakap yang image photobucket melambatkan loading, maap.:)
Okeyh, hari nih nak buat freebies cupcakes, comell taw.:)

 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/cupcake/cute-cupcakes-background.gif

 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/cupcake/green-mint-cupcake-background.gif

http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/cupcake/red-velvet-cupcake-background.gif

http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/cupcake/chocolate-cupcake-love-background.gif

http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/cupcake/brown-cupcake-background.gif


So korang tak payah nak google , amek jer, and aku kalau bagi free, aku buat satu post satu label maksudnye ni label cupcakes lah, aku ade polka dot, dan vintage.:), as usual , bg ni aku copy url dye dulu sebelum dishrinkkan, so enjoylah.
Credit : Ala tomeytomey., tak nak credit saya pun tak pe, #rase macam lemah gemalai je biler pakai saye.hehe

UPDATE: MORE CHOICE :  YANG NI CREDIT TO ME.:)


http://1.bp.blogspot.com/-3EoXPgiruz8/TvqGEJfuysI/AAAAAAAACF4/nCaadMjX2-Q/s1600/ALMOST+WHITE+BG+HDYH.jpg


http://1.bp.blogspot.com/-kArX5lzRkqs/TvqGEpYUJ3I/AAAAAAAACF8/NA9cTXG7A3o/s1600/BLUISH+CUPCAKE+BG+HDYH.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-4CU3mbRxkvY/TvqGFHVwW0I/AAAAAAAACGE/AKuqSE97FaY/s1600/CHOCOLATE+BG+HDYH.jpg
http://1.bp.blogspot.com/--5_Rlr5XQ3k/TvqGFwZrqRI/AAAAAAAACGQ/0eotVHR10ss/s1600/LIME+CUPCAKE+BG+HDYH.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-xOOhFn46aDA/TvqGHciYFCI/AAAAAAAACGU/MWEZMmFDiLE/s1600/PINK+CUPCAKE+BG+HDYH+I.jpg


http://1.bp.blogspot.com/-iMgH29EcG1g/TvqGIe4PukI/AAAAAAAACGg/aqfckoAQhdg/s1600/PINK+CUPCAKE+BG+HDYH+III.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-KcYhRc9DB3o/TvqGKOf1hlI/AAAAAAAACGs/jwK4Wlv4LH0/s1600/SWEET+BROWNISH+BG+HDYH.jpg
Siap:)

p/s : yang mane aku boldkan tuh HIGHLY RECOMMENDED, sebab aku preview nampak cantik dan kemas, but korang pilihlah sendiri.:), request lah ape ape.:)

No comments: