Friday, December 9, 2011

Header Order

Assalammualaikum korang.Alhamdulillah, siap jugak order header.Semalam aku tidur pukul 5pagi siapkan header Rizuwan Masri dan Aqilah Kamaruddin, senang buat header diorang, sebab blog diorang jenis yang simple, so just a few draft dah okay .:) 
Yang kat atas tuh blog Aqilah , sila singgah ke blog beliau yang simple tapi berinformasi.:) > HERE <


Okey yang berunguunguan ni pulak milik Iwan, antara teman paling rapat aku kat SMKDSA, header tuk dye dua kali jer draft, senang nak mampus.Haha, lelaki kan? Simple jer, :).Korang bolehlah tengoktengok blog jejaka kurang kaciak ni hehe.> HERE <
Ader sorang lagi pending order dengan aku.:)
Okeylah korang, da tengok dah headerheader nih? Berminat? Bolehlah order kat aku.:)

1 comment:

✿Ziera✿ said...

waaaahh ... pandai buat header :)