Sunday, December 11, 2011

Hello peeps.



Salam, aku tade mood.Oh mood, mane kaww? Mungkinkah ia dipengaruhi oleh design aku yang gloomy? Cantek ke gloomy? Aku kalau gune warna pink rasa macam sentiasa excited bile view blog, haha, perasaan kan i? I memang perasann youu,, 

Dulu mase aku awal awal blogging, blog aku buruk! Sumpah, #bukanlahsekarangcantek.Kickyou.Aku tak taw nak cerita ape, sebab i'm kind of antisocial, am i? Aku ni jenis passive, yeah, cause aku nih kerjenye bertapa depan komputer jer, yes, its kind of fascinating, but i do hate it.
Rase macam nak tukar warna pink je tapi sayangggg, hehe, aku rasa macam nak kill myself jer, entahlah sometimes whatever i do is hurting but i do love you, but you know what ko pun saketkan hati kau taw takk? 
Eii, okeyh actually tadi siang kan aku pergi wedding kakak my buddies, oh i heart her so much key.:)
Dah lame betul tak  jumpe diorang nih? Rase kerinduan tu memuncak muncak.Pelik kan? Masa aku sekolah dulu, aku rapat dengan orang lain, bile dah habis sekolah, aku rapat dengan diorang.Well, bf #bestfriendkeyh mase sekolah dulu busy, yelah orang kerje kann, so pemikiran pun macam orang kerje.#i studentkeyh.So confirm lah pemikiran aku nih tak matang, tak melonjak lonjak kayak orang bekerja, #ayatkenepoyo.

opekos i paling tak cantek, #terdengardengar ayat motivasi eyqa.hehe

diorang rapat sesangat, tapi i suke menyelit hee
Menyelit nyelit.Aku rindu Cempaka weyh, rindu sesangat, sampai masuk dalam mimpi weyh, dalam dorm yang havoc but warm with love, i suke taw.Kehudpan kat asrama bahagia untuk aku even kadangkadang there's something tak kena, sokay lah mane ade yang completely OKAY, kan? To be honest, ade jugak budak asrama yang menjengkelkan, ala perasaan saket hati tuh macam rasa saket hati aku kat adik adik aku je, aku tak pernah ambil hati.Cempaka is my sisters.:)


Okeyh, aku rindu adek adek aku keyh! Okeylah korang, why not korang comment or leave something kat shoutmix about mydesign? #buatmukepussinboots.
Okeyh, now bising pasal Kpop things kan? Yeah, Amirah Afiqah things.Please be matured, tolong jangan jadi seperti kanak kanak yang gula gula kena ambil keyh? Bile gula gula kena amek, the kids menangis, melalak merengek, marah marah.Aku kesian sangat dengan idol korea nih, tak pasal pasal diorang kene caci maki hanya sebab obsesser.Diorang just ketengahkan bakat diorang lah, kpoppers please be a lovely and respectful fans keyh.Now i can see diehard fans in Malaysia are just like diehard fans in Korea, u know what, diehard fans sanggup membunuh fans idol lain tau tak? So fikirlah.


NurulHidayah