Monday, December 5, 2011

jangan jadi musuh hanya sebab coding.

Tak perlu kisah tentang orang cakap.#justbeyourself.Blog, kite yang signup, blog kite authornye, perlu ke kite tanyer orang, awaknak blog saya jadi camne? Where ur identity? 
Blog is about brand, Brand kite sendiri, kite create, kite published then kite spread and people use it, it call products.Then we success.#bermadahberhelahlakakunih.

awak curi kod saya ehh?

Its a normal thing bile ader bloggers strictly marah bile melibatkan hal coding.Nak tau kenapa? 
  • Its not easy to find those code,
  • Nak leklok perlukan try in error
  • susah payah kita dijilat senang hati.

eh taklah, saya tak curi pon kod awak.

Code confirm same, takde bezanyer, cuma tempat duduk code tuh yang menunjukkan originality.Tak semestinya code tuto kite same, we're stealing each other, confirrmm arr takk en, sebab bukan kita je yang minat desigining, ramai lagi dok.Bukan kite je yang minat surfing banyak lagii!! 
So, camne nak taw orang amek code kite ke takk? Perlu diingatkan, setiap code pasti sama.Takde beza, takde der kat sini ader u'r more beautiful than hers, nope okeyh.
  • view page source *jika sudah mengesyaki sesuatu.*
  • Kalau awak rasa code blockquote awak diambil, Control+F blockquote jer, takyah dok tengok yang lain lak.
  • Bandingkan, jika dia original, confirm ader beza! Jangan jadi musuh hanya kerana coding eh.#takbawakmati.


jom kawan!
okeyh the end cerita celoteh dari mulut busuk aku.Entry ni aku dah draftkan dalam buku dulu.Gee, sebab selalunye bile aku nak update, selalu hilang idea sebab banyak sangat attraction.Hehe, blogwalking is a fun things ~
 Jangan jadi musuh hanya sebab coding.:)

1 comment:

Leods said...

oppss ! tetiba je I muncul kat sini kan3...

http://walkstatic.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html