Wednesday, December 21, 2011

Just be who you want to be. # bace!



 Assalammualaikum 

Dulu kan, time aku awal awal blogging, to be truth aku sign up mase bukan January 2011, then aku active blogging April 2011. so aku assume that aku start blogging somedate in April 2011, to be special, maybe 15 April 2011, so aku start blogging 15 April 2011 #tarikh keramat.
Okeyh dulu aku blogging, aku tulis je ape yang aku nak, maki, ke hinaan ke ape ke, aku tulis je, rase nak tulis aku dah terkentut, aku tulis gak, sebab mase tuh aku tak taw yang dunia blogging ni besar dan so sensitive! Aku sangat tidak mengetahui, tentang ramai blogger yang sangat menitikberatkan perkataan perkataan kurang enak dalam entry.
Demi nak tunjukkan bukti aku tengah gigih nak buat blog archieve yang santek! Ihik, aku suke cantek cantek nih, insyaallah dengan usaha gigih aku yang berpadu padu aku akan letakkan blog archieve! 
Tapi sekarang bile aku dah selalu blogging rajin blogging, aku mula perasan yang cara aku menulis dah berubah, dah takde ayat dahulukala, hanya ade ayat akan datang present, present perfect tense #oho sangat melebih lebih.Bila aku taip macam nih, aku takut  ape orang akan fikir? Nanti dye cakap aku over lak, nanti dye cakap aku feeling lebih lak, nanti dy bla bla bla, so itulah perasaan aku setiap kali menaip di kala ini, even aku belum ader haters belum ade what so called u call them, aku takut dengan kritik aku takut dengan comment even itulah yang membantu kann? 
Lain orang lain cara menulis nye, panjang pendek bergantung kepada blogger tu sendiri, bagi aku, aku suka baca entry pepanjang so thats y, selagi entry aku tak panjang aku tak puas hati sampai satu hati ade satu sis blogger actually dye sis form 6 aku, :), dye cakap dye suke entry pependek je, then aku tanye akak mesti tak bace entry kite kan?, then dye admit.For the whole day, aku macam, aku kene buat entry pependek , aku kene buat, tapi bile aku blogwalking lagi, aku baca entry panjang lagi, adoyy, hilang semangat aku weyh, than my natural beauty is read entry pepanjang macam entry NurBadiah Lai, Fatin Liyana, and Nisa Kay, siyes adore them! Then aku fikir, lemme be myself! #sis Nazirah, sorry letak akak dalam entry kite.:)\
In the end of the entery, aku just nak cakap happy ends ur holiday! :)

No comments: