Friday, December 23, 2011

Just Update with Randomly mood.



Assalammualaikum • 

First update hari ni! Ade ke orang perasan? Ahak, tapi syukur alhamdulillah, aku dah dapat baca pattern traffic aku bile aku post satu entry sehari atau dua entry sehari or never.Alhamdulillah even blog aku nih takdelah hebakk mane ade jugak orang yang view, maybe nak tinguk tutorial kot, harap harap tutorial aku membantu. 

Aku ni nak kata aktif sangat takdelah, setakat nih aku rasa paling banyak aku post satu hari adalah dalam 2-3 entry tak pernah lah sampai 5-6 entry, adoyy tak mampu, #mane nak korek idea weyh? kalaupun lebih menjangkau minda aku , means aku ader copypaste ape ape entry yang aku minat, tapi aku tak copy entry blogger lain taw, usually aku copy article or ape ape yang sewaktu dengannya, takdelah amek idea bernas orang lain kann? Aku kan baik ihiks, 

Hari ni aku agak super-duper busy, tapi tak adelah busy sangat pun, u know what last night aku tak titow langsung! Hebatt tak? Ofcourselah tak hebatt weyh, gile penat dahlah pagi tadi belum sempat ayam berkokok aku dah kena ikut parents aku g amek kakak aku yang cuti #ngadengade, lepas tuh balek pukul 9 kena bangun balek sebab nak g signup akaun bank semata mata nak beli kdrama dekat rojakstory! Excited weyh, aku tak sabar nak tengok Scent of A Woman, frankly speaking last kdrama yang aku tengok full is Playful Kiss, kalau tak silap aku lah , tu pun bulan Mei or April macam tuh, lepas je ayah aku pasang internet memang aku takde mase nak tengok dramarama ni, just online, and blogging look how passive am i. 

Tapi aku dapat lambat sikit sebab cik rojakstory nak sambut krismas, aku tak kesah taw, janji aku dah bayar, nanti akan akan datang insyaallah aku nak online shopping lah, shawl ke selendang ke ape ape lah, the main is online shopping, sekarang ni tak payah sesusah duduk je depan internet dapatlah ape yang hang ndak.Insyaallah.Hehe, 

Okeyh oleh kerana kakak aku dah balek aku nak habiskan episode Running Man yang tergendala setelah sekian lama! Lama betul tak tinguk Running Man, memang tak sabar nak habiskan, variety show nih, sunuk sunuk gituh.Kalau korang bace entry sebelum nih #kalaulah, aku ader tuliskan aku nak buat blog archieve, maaf eh korang, selagi aku tak dapat buat versi calendar insyaallah there’s no blog archieve, sebab bagi aku versi calendar tuh agak mudah dan menjimatkan ruang sidebar, korang pun taw kan, blog aku nih dah lah penuh dengan iklan iklan, so aku memang haraplah korang klik, okeyh ayat memang tunggang langgang, harus mengaku. 

So korang ends of the story ekkh, and for those yang gune freebies aku silalah credit weh, penat aku buat, :’(. And tempahan edit blog still open taw.:) 
Ape pendapat korang about watermelon blues? Okeyh takk? :”

Lately nih selalu sangat random post,mencik tol.
NurulHidayah a.k.a InoueChiaki 

No comments: