Monday, December 12, 2011

Okeyh, saya pun dah tukar ke CBOX!

sumpah aku rasa berselera je tengok sushi nih
Assalammualaikum korang.Anyyeong annyeong hehe bonjour.Ape lagi ekk ekk ekk ? Okeyh , aku rasa korang semua dah alert kan pasal  shoutmix punyer cerita tuh, actually aku tak adelah baca sangat surat cinta tuh, just amek point dy which is kene bayar.So aku pun punyelah gile gelabah takut duit kena amek, dengan kadar segera cepat cepat cari alternative untuk gantikan shoutmix yang kejam, first first signup shoutbox tv entah macammane nak pakai bende tu haram aku tak taw, hikhok.So aku pun signuplah cbox, penat aku transferkan segala warna dalam shoutmix ke cbox #clapclap.Hehe..
So korang, da tukar chatbox? Actually dalam surat cinta tu die tak tulis lak bile kan bayaran akan dikenakan, but ramai orang amek langkah berjaga jaga so cepat cepat sign up cbox.
Chatbox ni penting, melalui chatbox owner blog boleh trace readers, so owner boleh kunjung mengunjungi, tell me, siapa yang sanggup komen entry setiap kali blogwalking, aku harus mengaku, kalau aku random blogwalking, memang taklah aku nak komen #malashehe.Tapi kalau entry yang best insyaallah aku komen.Aku kan baik teramat.Haha.
So korang jangan lupe leave something keyh.Korang nak blogwalking through my cbox? Here's the links , be good keyh, http://kaorihidayah.cbox.ws/
Last but not least : Tempahan Edit Blog aku ader Update.:)

No comments: