Sunday, December 25, 2011

Pelakon Lelaki Korea yang aku suke.


Assalammualaikum.
Haha, first tetengah malam memang takde sapelah nak bace post aku ni kan? Biarlah esok boleh promote kat group blogger ek ek? Hari ni aku takde story nak share dengan korang but suddenly terfikir nak share dengan korang pasal pelakon korea yang suke, 
I bet, korang kenal idol je kan? So aku tak nak cakap siapa pelakon idol yang aku suke, infact aku tak suke sesiapa pun, sebab pelakon idol ni pertaruhkan muke dan badan yang sasa jer, actually they're nothing and pandai menari keyh #teringat lagu Trouble Maker, sorry to say, ebelibedi.
Aku kenal korea, mase aku darjah tiga, mase tuh tv3 baru berjinak jinak tayangkan drama korea, aku ingat lagi tengah hot drama Winter Sonata dengan Autumn in My Heart and The Successful of Bright Girl, tak silap aku lah, orang ramai suke Winter Sonata, tapi aku tak pernah pun tengok drama Winter Sonata nih, hehe, so the very first drama Korea yang aku tengok is Autumn In My Heart, aku tengok drama ni kalau tak silap aku mase darjah dua or tiga macam tuh, kecikecik dah pandai tengok drama cintacintun, aku suke tengok Won Bin dalam ni, handsome sesanad, tapi aku tengok sangat drama dye yang lain, maap eh, hehe, tapi aku suke tengok Song Seung Heon, suke taw handsome sesanad, lagi lagi bile tengok My Princess, cair weyh hati aku haha, semakin handome pak cik nih.Dulu tengok telus je.

Cerita ni pasal dua orang adek beradek angkat yang berpisah mase kekecik, the jumpe balek bile dah besar, and jatuh cinta, and Won Bin ni minat perempuan cantek nih, perempuan cantek nih minatt abang angkat dye, simpan perasaan hehe, cinta kannn..

Aku mase dedulu minat macam macam tu je kdrama nih, takdelah minat sangat pun bese je, then mase form 3 tetibe kawan aku bagi aku pinjam drama My Girl, at first macam eii, best ke cerita ni? Eii tu eii ni, then bile dah tengok, aku jatuh cinta dengan Lee Dong Wook weyh, handsome sesanad sanad, suke taw..Dahlah plot cerita ni kelakar nak mampus, and aku suke drama nih sebab drama nih boleh buat aku berdebar sekali weyh, aku suke tengok drama yang boleh buat aku berdebar taw,, rase macam aku lak heroin tuh hehe,

handsome kan pakwe aku?

aku tak suke pompuan hujung sekali tuh, 

Sekarang ni aku tak sabar nak tunggu Scent of A Woman, nak nengok, suke suke, bile tengok Scent of A Woman, teringat My Girl , ceritanye tak sama, cume aku kan suke tengok cerita yang boleh buat kau berdebar sekali haha aku suke, then aku suke tengok penderitaan cinta diorang, suke taw,haha 
Kenapa tive tive post cenggini? Ni adaalah sebab aku sekarang ni aku baru lepas tengok MV Cry Cry Long Version starring Cha Seung Won, weyh Cha Seung Won sangat handome keyh! Aku suke gile, rase macam nak kahwin je dengan dye, haha, umur dye 41 and dah ade anak bini tak sanggup jadi insan ketiga! haha,
First time aku Cha Seung Won mase variety show Win Win, mase tuh aku taw dye just 40++, tak taw actual age, tadi aku google baru aku taw, then aku tengok a few scene dalam Athena:Goddess of War, and ade scene dye tunjuk abs, awww, dah tue tapi still tough, kagummmmm...sanad sanad encem aku suke, dalam mv Cry Cry pun dye cemat je, kaciak pulah tu jadi pembunuh hehe,

umo dye 41? super hott kan?
Lately nih suke sangat tengok orang berjambang nampak kaciak je, Joe Jonas, Tiger JK, Cha Seung Won semuenye kaciak weyh.Okey saje share share dengan korang yang aku suke Lee Dong Wook, Cha Seung Won and Song Seung Heon, semuenye pelakon hebatt weyh, :)
papai assalammualaikum

No comments: