Thursday, December 1, 2011

PreDraft Post.Ape aku mengarut? Ahaks.

i adore him so much.
 
 i can't sleep.i can't open the pc, it is not forbidden, i just can't.
Untung yang mana ade lappy, #kecikkecik dah ade lappy.Aku dulu melepak kat cc jew, kalau nak online, kalau rasa nak online berjam jam kenelah sediekan dalam rm10, dapatlah dalam 3-4 jam.Itu duluuuu.Tapi sekrang semue budak dah hebattt, mak ayah kerje biase biase jer pun dapat lappy sebiijik, #ikutrend.
Tapi budak budak zaman sekrang tak reti nak hargai pun mak ayah diorang, siap ade yang post "siape benci mak dy?". #auww, u berani sangat.
aku kalau taip kat pc, kemain, otak beku fikir idea, mane idea mane idea, tapi kalau prepost kat kertas laju je, #ahaks.entry ni draft dulu kat buku.
Okeyh , oho, aku dah download pic Wonder Girls ! Even aku tak berapa kenal diorang, but i'm doing it sebab ramai minat WG ni kann? Nobody nobody but you! Haha, so aku ingat nak bagi freebies, shoutbox & header, sebab even ramai minat WG, aku rasa takde yang buat freebies WG kann? Okeyh, tunggu taw.#ohhidayahkenapamembudgethot?
Semalam kan aku baca blog Lyssa Faizuree, alah pentuto yang terkenal tuh, followers dye lebih daripada Hanis Zalikha, Mari Elena dan Fatin Liyana! Aku sangat terkejut! So aku pun surbeylah blog dy yang awesome tuh, lepas tuh tengok tengok tips dy, okeyh ruperupenye die mengamalkan aktiviti follow mengfollow.Okeyh, sokaylah.Lain orang lain caranya, aku pun nak buatlah macam tuh, but just drop follow! , Lyssa kate insyaallah blogger tu follow, haha, kalau buatnyer blogger tuh ader sikap NO FOLLOW BACK? Sampai kiamatlah die takkan follow.Huhhuu,
Okeyh korang.Alhamdulillah, siap jugak entry yang dah didraftkan ini.Ehmm.Ader masalah dengan floating image aku? PM or Comment me.I think there are small problem, but no one complain.


No comments: