Monday, December 19, 2011

Random . Study




Assalammualaikum

Hello peeps, friends, readers, and bloggers.Korang buat ape tuh? Ingat tak pasal entry twist aku tuh? Tak ingat? Sedeynye, baru semalam aku post.:’(.Tak pe, bace > sini <.Hari ni aku mulakan tekad aku tuh, okeyh Alhamdulillah agak berjaya, sebab hari ni lewat petang baru aku online, blogging, mungkin sebab berkat doa korang yang baik tuh, tanpa korang mungkin aku takkan berjaya menahan nafsu nak online aku nih.Arigatou!

Aku tengah belajar? #abaikan yang dibelakang ituh! 


So random beautiful question, what are you doing today? Hows ur day? Is it good? Better than yesterday or sour maybe? Kalau hari korang lebih baik dari semalam, aku ucapkan tahniah sebab got the day, kalau hari korang tak elok, kene serang haters, ke kene condemn dengan anonymous ke, sabar ek, Allah kan Ada? Biarlah ape pun si haters and anon nak cakap nak gebang, agaknye diorang puas hati kot bile membayangkan muka korang saket hati bile bace komen diorang? Entahlah..


wah pandai kan aku belajar?

Hari aku, Alhamdulillah, better than before better than yesterday, sebab hari ni aku study!! Sejak cuti sekolah, haram aku tak baca buku weyh, hari ni aku dah mulakan rutin sebagai pelajar STPM iaitu menelaah subjek sebelum ni, hari aku study Mikroekonomi, aku ade blank gak subjek nih, tapi takpe, aku kan ade korang? Kalau korang doakan aku, insyaallah I can do better.Amiinnn.:)

aku kene amek kaler nih

Recently semakin banyak adek adek asrama aku singgah blog aku, Alhamdulillah, actually aku segan sebenarnye, sebab cara aku menulis actually totally different dengan aku in real life, believe in me, all blogger tegar have their own personalities in their blog and its actually different with their life.Kan? Percayalah, aku still berusaha menjadi seorang blogger tegar yang baik .

is it pear or apple? =..=

Okeyh korang, wassalam.Insyaallah, aku akan berusaha menjadi apa yang mummy dan abah doakan.:)

No comments: