Saturday, December 31, 2011

Twitter Trend I #MyCrushof2011


Assalammualaikum readers, bloggers, friends and sisters.:)

Kalau lah korang follow aku kat twitter kan, aku ade tweet pasal nak buat entry ikut trend Twitter kan? Kehkeh, follower aku kat twitter 26 orang je, kehkeh, so jomlah ramaikan follower aku, http://twitter.com/chiakihidayah, kalau nak suh aku follow back, tweet taw, aku tak tawlah kenapa everytime kalau follower aku naik kat blog, aku singgah blog dye tapi aku tak follow back kalau dye tak cakap, sebab bagi aku bile aku ade follower macam ni aku anggap dye ikhlas tak nak balasan ape ape, bukanlah aku cakap yang suh aku follow back tuh tak ikhlas, semue orang ikhlas, biaselah dalam blogging, semue orang nak followers kan? Aku pun,

okeyh takde spe favourite ke retweet ke takde key.

Ehek, jom start hari ni first trend yang aku nak buat, trend yang aku nak follow nih ialah trend printscreen 30.12.2011, so aku akan buat entry based on tuh je, yang ade kat twitter aku jer lah, and yang relevanlah, takdelah trend aaron aziz ke osbon ke aku buat entry nak cakap ape pulak dalam entry tuh, nak cakap osbon hebat ? Publish.aaron aziz handsome sangat? Publish. No no.Kehkeh,



Twitter Trend I #MyCrushof2011

#MyCrushof2011? Ehm, korang taw kan aku lepas SPM hari tuh tak kerje then aku dok umah je? So aku nak crush dengan siapa lak? Kehkeh, aku ade crush dengan budak form 6 sekolah nilai dengan sekolah seremban, adelah dalam dua tiga orang, ala setakat suke suke macam tuh je, tak ade ape pun, tapi aku nak citerlah, jangan halang Datin Maimon! Pleash kehkeh,

Aku sekolah form 6 dekat smk dato' muhd said, sekejap jer, dalam sebulan kutt, then pindah seremban, tapi hati aku tertinggal kat nilai, kehkeh, aku minat budak ni sebab muke dye macam ade satu blogger ni kalau tak silap aku capit apit entah ape entah name dye, yang penting aku minat crush aku bukan apit ke capit ke, aku adelah try gak usha usha dye ceh dye tak layan aku, mentang mentang lah aku tak cun, k faham, salah satu sebab aku suke dye sebab dye seriously tinggi macam taecyeon! Kehkeh, mase tuh fanatic hottest lagi, ceh, sekarang aku beauty, kehkeh,

Bile masuk seremban aku crush dengan ramai orang, kehkeh, tapi sorang pun tak layan aku, k faham, tak lawa, mase awalawal datang seremban, aku crush dengan sorang budak nih, okeyh kaciak, ade awek cun sesangat, sepadan u, aku minat dye sebab entahlah dah minat nak buat macamana, ceh, tapi tak lama, bile aku tak berpeluang nak berborak dengan dye, aku giveup, malaslah , nak pasang anganangan, ceh kalau ko bace, jangan terase ye, aku just minat tengok muka ko, alhamdulillah allah bagi ko raut wajah yang indah.

Okeyh tu jelah crush aku yang lame, maksudnye aku minat dye dalam tempoh yang lame, yang lelain tu setakat suke hari ni sok dah bese jer, suke besok luse okeyh je, nothing.

2 comments:

Anyyss Shuhaimi said...

orang seremban la ni ea? btw,nice blog! XD

Kaori Hidayah ♥ said...

@Anyyss Shuhaimi oho, sek semban tp org nilai, hehe, thanks.:)