Saturday, January 28, 2012

ahaks, design baru!

Bismillah,


Assalammualaikum.



Mungkin kerna kebengangan tahap maksima maka aku telah bertindak dengan remove kan semue design aku dah tukar ke original washed denim, ahakk, plain habis blog aku, and i don't know but i do feel selesa? 
Entahlah, tadi aku ingat nak design blog tapi bile aku design kaler tijau rase macam tak kene, then tukar purple rase macam alamak, ai tak feel la, then aku malas fikir bebanyak, and here we go! basic washed denim, delete kaler maler sumer tuh, mungkin template ni aku biarkan kot, cz aku rase aku malas nak design design nih, nanti ade mood aku buat lah, sekarang aku nak concentrate dekat penulisan , so doakan aku, chaiyok chaiyok.

Buat mase ni mungkin semue page akan diHIDE, kalau pun aku letak page tutorial, bile first timer datang blog aku, mesti pelik, blog ade tutorial tapi kenape blog dye hampeh, and pelbagai pemikiran yang akan ade, so biarlah aku hide terlebih dahulu, sampai satu mase, aku bukak balek, muuah,


okey babai, terimalah rase cinta baru aku melalui blog ini, buibui.:))
anyway, blog aku dah 500 followers, alhamdulillah.((:

No comments: