Friday, January 20, 2012

aku dah balek, tapi hati aku dah hilang.

haruslah dimulakan dengan gambar yang tetomey.
Assalammualaikum • 

Akhirnya I’m coming home.Alhamdulillah, setelah hampir 3 minggu saya tak duduk dekat KLIA, menghabiskan masa yang terbiar dengan tidur dan tidur, study sesikit, okayh saya begitu pemalas.Ceh saya bermadah berhelah. Rase macam cuwit sangat bile bersaya saya nih keyh. Dedik. 

Seminggu je cuti pejam celik pejam celik eh dah kene balek asrama.Cit tul lah, ococot, tersumpah seranah lak, kehkeh, nanti bile balek asrama mulelah rindu nescape mami walaupun tahu ia tak elok, cit tul la bile balek line wat prob, ni entry inro je, just nak gtaw saya dah balek, awak.cuwit tak titew? 3 minggu tak balek asrama rasa macam nak jadi kanak kanak tomey lak , walaupun badan macam mak orang, 

Nak tanya cikit lak, ape korang akan buat kalau korang suke seseorang? Sepanjang hampir 19taun aku hidup, aku suke puluhan lelaki, tapi opekos lah tak de feedback kan *tangan ke dada, mata ke atas, julingkan sikit *, tapi I really don’t know what kind of feel that I have *cicer malar cakap grammar saya teruk*, hidup dah 19 taun kenelah fikir secara matang sikit kan, and please jangan cakap , cakap jelah saya suka budak tu, I won’t do it anymore keh.saya penah buat dulu, siyes menyesal, entah hantu ape yang masuk dalam otak saya tika dan waktu itu. 

Whenever I see him, my heart stutter.My eyes can go anywhere.its static.Untuk sesape yang bace entry nih yang kenal saya, please jangan tanye siapakan lelaki malang yang disukai saya, umo bape ke ape ke, please don’t.Give me a solution to cure this heartsick. 

And ofcourse tak lupa kepada follower terbaru saya, Alhamdulillah, I think in 3 weeks I gain about 10-15 followers? Rasenyerlah, even tak update kan, anyway yang ask follow back tuh sat eh, give me a few days, sebab line saya tengak prob, saya tak boleh nak follow gune dashboard sebab dah limit, so saya kene g blog awak and follow, be patient keh.

Aku rasa perasaan suka aku kali ni adalah yang paling kuat dalam hidup aku.Sebab aku sentiasa berdebar bile fikir pasal dye, seriously, dye biase jer, cume aku tak tawlah maybe charm dy kot as a man.Sekarang ni aku menulis pasal dye pun, aku rase macam serba tak kena, sometime i ask myself, perlu ke aku seover nih? but i can't myself, it comes naturally wey, naturally.

Hati aku sakit bile fikir kemungkinan dye suke orang lain, tapi aku tak boleh tahan dye kan? Dye ade hak suke orang lain, macam aku jugak.And then aku terfikir, kalau aku nak lelaki ensem, takkanlah dye nak perempuan seperti aku kan, i want to cut my coat according to my size.

okey aku tak nak bermadah berhelah, bye.:)

No comments: